Petak, 22 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaUncategorizedLJUBAV PREKO ŽICE - ONLINE DATING (ni)malo loša stvar

LJUBAV PREKO ŽICE – ONLINE DATING (ni)malo loša stvar

Ako ste solo, vjerojatno ste u jednom momentu pomislili na pronalaženje partnera na internetu. Mnoge je stid da priznaju da su upoznali nekog upravo preko neke društvene mreže, da su tražili ili našli svog partnera na interneru no, činjenica je da u današnje vrijeme nema baš ničeg lošeg u tome da tražite ljubav na internetu.

Najvažniji savjet je da morate biti oprezni, a za ostalo možemo navesti samo pozitivne činjenice:

SVI TO RADE
Ok, možda ne baš svi. Ali je online dating i upoznavanje postalo sasvim normalno i uobičajeno. Nemojte razmišljati o tome na način – “to rade samo očajni ljudi” – jer zaista nije tako. Ovakav način upoznavanja postaje sve popularniji i zapravo se tome teško oduprijeti.
OSLOBODITE SE 
A to znači posložiti sebi u glavi da online dating i upoznavanje uopće nije tako loše i da ne radite ništa pogrešno. Na vama je hoćete li upoznati te ljude lično i krenuti korak dalje. Ništa nije isključeno, a opet ništa nije obavezno. Na vama je da odlučite jer vas niko ni na šta ne može prisiliti. Međutim, prilikom bilo kakvog odavanja informacija i slično budite vrlo oprezni i svakako pripazite.
ZA SVE POSTOJI RAZLOG
Ako do sada niste upoznali pravu osobu, velika je vjerojavatnost da za to postoji dobar razlog. I da to znači da tražite i da želite upoznati nekoga. U svakodnevnom životu ne susrećete dovoljan broj ljudi ili tipova koji bi vas zainteresirali, “opekli” ste se na nekoliko spojeva ili jednostavno niste s nikim kliknuli. A možda prava prilika čeka upravo na internetu. Tako biste trebali razmišljati o toj situaciji. I uostalom…
VREMENA SE MIJENJAJU
Ne možemo govoriti o online datingu, a da ne spomenemo koliko se društvo promijenilo u posljednjih nekoliko godina. Prije je bilo puno lakše upoznati nekoga. Danas, uz obrazovanje, karijeru i način razmišljanja to postoje sve teže. Upravo zato internet postaje mjesto otvorenijeg pristupa za upoznavanje nekoga.
 

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO