Ponedjeljak, 25 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaFarmaceutska kuća Nobel poziva vas na „Deksalgin Snow Day“!

Farmaceutska kuća Nobel poziva vas na „Deksalgin Snow Day“!

Uvijek ste željeli probati NORDIJSKO SKIJANJE, a ne znate odakle početi? Farmaceutska kuća Nobel poziva vas na „Deksalgin Snow Day“! Igman – Veliko polje, u subotu 17.02.2018.

„Deksalgin Snow Day“ je događaj tokom kojeg ćete, uz stručno vodstvo trenera, imati priliku naučiti osnove i okušati se u nordijskom skijanju. 
Trening će trajati 90 minuta i biti podijeljen u 3 grupe:
1. „Natenane“,
2. „Neće samo“,
3. „Stavite tačku na bol“
(1. je za početnike, čak i one koji nikad nisu stali na skije, a 3. za one u super formi). Sa svakom grupom će raditi po jedan instruktor.

Organizatori su se potrudili  da svima obezbijede 90 minuta zabave i fizičke aktivnosti na zraku – bez obzira na kondiciju, spol, godine, iskustvo.

Satnica:
10:00-10:30 okupljanje
10:30-11:00 organizacija i pripreme za trening (preuzimanje opreme, lagano zagrijavanje i razgibavanje sa instruktorima)
11:00 -12:30 – nordijsko skijanje u 3 kategorije
12:30-13:30 – „Ko preživi, pisat će!“ (druženje, čajanka, grah…)

Povedite i podršku, jer su i za sve koji dođu ali ne uzmu učešće u treningu pripremili zabavu uz DJ-a, animatore i igre za malu raju. Nakon treninga, svi su pozvani na planinski čaj i grah na terasi planinskog doma „OZONSKI RAJ“!
Događaj je organizovan u saradnji sa Fitness studiom Transform Sarajevo.
Za učešće je obavezna prijava u inbox na FB page Transform Sarajevo: https://www.facebook.com/pg/transformsarajevo/events/?ref=page_internal
Sa podacima:
1. Ime i prezime
2. Naziv grupe za koju se prijavljujete
3. Veličina pancerica
4. Broj osoba: djeca/odrasli
Napomena: Iznajmljivanje opreme, treneri, zakup lokacije, čaj i topli obrok za prisutne na kraju treninga su obezbijeđeni od strane sponzora; ostale troškove (pića izuzev čaja i sl.) učesnici snose sami.
Nobel zadržava pravo korištenja fotografija na društvenim mrežama u svrhu promocije događaja i brenda.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO