Nedjelja, 16 Juna, 2024
No menu items!
NaslovnicaPromoTanja Aleksić - idejni tvorac i krivac za najuksunije delicije u Banjaluci

Tanja Aleksić – idejni tvorac i krivac za najuksunije delicije u Banjaluci

Djeca se raduju svojim rođendanima, željno ih iščekuju i dugo ih pamte. Ukoliko su oni drugačiji i neobičniji od ostalih, pamte ih i oni koji su na njima bili samo gosti.
torte-banjaluka2Upravo Slatka tajna by Tanja, zna kako da uljepša ove trenutke. Iz ove male radionice nastaju nastaju najslađe torte i kolači u Banjaluci
”Mi znamo kako da uz puno volje, želje i truda priredite svom djetetu i njegovim (njenim) drugarima događaj za pamćenje, naravno uz naše domaće torte i kolače. Djeca će dugo pričati kako je to bila jedna od najboljih zabava. Učinite život ljepšim kad god je to moguće, a uvijek je moguće ukoliko to zaista i iskreno želite”, kazala je Tanja Aleksić, koja je idejni tvorac i krivac za najuksunije delicije u Banjaluci.
Da rođendan mališana bude nešto zaista originalno pobrinuli su se izborom najboljih i najoriginalnijih torti, kolača i slatkih stolova. Za one koji su ljubitelji slanih delicija, tu su domaće kiflice ili kanapei koji nastaju s puno ljubavi.
torte-banja-lukaVesele i šarene, torte s cvjetnim ili uzorcima bubamara i likova iz crtanih filmova , podjednako privlače dječju, ali i pažnju odraslih.
Svakako, ono što morate znati torte iz Slatke tajne by Tanja nisu napravljene samo za dječije rođendane, naše torte mogu biti odličan poklon za diplomski, vjenčanje ili bilo koju drugu svečanost.
Zato ne čekajte, izaberite tortu i počasitite svoje prijatelje originalnim tortama i kolačima.
Slatka tajna by Tanja je tu da ispuni sve želje, na Instagramu i Facebooku pripremili su veliki broj iznenađenja u obliku torti i kolača.
torte-bl
 
Kontaktirajte ih još danas i osigurajte najbolju zabavu za svoje mališane i prijatelje.
Sve informacije o najslađim delicijama iz Banjaluke možete naći na facebooku stranici Torte i kolači Tanja, ili na njihovom instaram profilu @slatka.tajna1.
 
(Zdravi portal)

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO