Nedjelja, 19 Maja, 2024
No menu items!
NaslovnicaLifestyleLjepota i modaElegancija i sofisticiranost Samre Menzilović Ćatić na 39. Nivea BH Fashion Weeku

Elegancija i sofisticiranost Samre Menzilović Ćatić na 39. Nivea BH Fashion Weeku

Modna čarolija i najveći modni događaj 39. Nivea BH Fashion Week Sarajevo predstavit će mnoge dizajnere i njihove kolekcije. Među njima se ističe bh. brand JJ by S&M Design dizajnerice Samre Menzilović Ćatić.
23423663_10214644405532978_1328049216_oNa ovom, izuztenom, modnom događaju u Sarajevu Samra i njena partnerica Jelena Jugović Tuncel predstaviće svoju novu kolekciju. I ovaj put riječ je o  pret-a-porte kolekciji namijenjenoj poslovnim ženama, koje žele izgledati elegantno i softificirano.
„Kao i svaki put do sada posebna pažnja se posvetila izboru materijala, funkcionalnom dizajnu i silueti koja naglašava ženstvenost“ – ističu Samra i Jelena.
Osim nove kolekcije talentovanog dvojca JJ by S&M Design domaćoj publici predstaviće se i mnoga druga imena regionalne modne scene. Tako će bh. publika na pisti vidjeti kolekciju modne kuće “Nebo” i “Etna Mar” iz Hrvatske, “Belgrade district design” Ane Trošić Trajković, ali i kolekciju Lejle Tuzlić i Suzane Perić iz Srbije. Publici će se predstaviti i Aida Vrabac Trnačević (DEE DEE SPARROW), Tihana Todić, Hana Sirćo, Blaga Pavlak, modni brend “PARADI COUTURE” (Austrija/BIH), Amina Hasanbegović i nezaobilazna modna dizajnerica iz naše zemlje Emina Husedžinović Ibrahimović.
jelena jugovićInače,  39. Nivea BH Fashion Week Sarajevo održava se u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora u BiH, a u izvršnoj produkciji modne agencije Abc Models Mgmt International. Abc Models osim svojih sjedišta u Sarajevu, Banjalluci i Tuzli, predstavništvo ima i u Beogradu, Podgorici, Zagrebu i Beču.

Zakoračite u svijet mode i  dođite na ovaj jedinstveni modni događaj u BIH koji će trajati od 14.11-16.11.2017. godine sa početkom u 20h u hotelu „Holiday“. 

(Zdravi portal)

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO