Petak, 22 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaLifestyleSamra Menzilović Ćatić: Igrajte se koloritom, razbijte sive oblake bojama

Samra Menzilović Ćatić: Igrajte se koloritom, razbijte sive oblake bojama

Ljeto nam stiže za manje od mjesec dana, međutim vremenske (ne)prilike nam ne idu na ruku. Koliko god se trudili odabrati adekvatan stajling za poslovne i dnevne obaveze toliko nam kiša remeti svakodnevne stylish momente. S tim u vezi, razgovarali smo sa Samrom Menzilović Ćatić, koja stoji iza jednog od najpoznatijih modnih imena u našoj zemlji.

Kabanice su must have

Dame – definitivno bez kišobrana nigdje ne izlazite, međutim ukoliko želite unijeti žara u svoje odijevanje onda birajte kabanicu umjesto kisabrana. O da, dobre ste čule kabanica je must have po ovakvom vremenu. Pogotovo ako je skrojena po slavnom baloneru onda je pun pogodak.
18644246_10213046108496551_1301611708_n
Shodno vremenu nemojte zaboraviti i neki slatki šeširić jer šeširi su, generalno nezaobilazni modni dodaci, a po kiši će definitivno podići vašu odjevnu kombinaciju.

807170441Gumenjaci su najbolji izbor kad kiša lije. Budući da se slavne “Hunterice” baš i ne mogu nositi uz neke stylish kombinacije, gumenjaci sa potpeticom su idealna zamjena, a osim toga čuvaju i vaše noge da ostanu suhe.

 
 
cheap-monday-rain-boots Inače, gumenjake sa potpeticom u različitim bojama modne blogerice su već uveliko isfurale na društvenim mrežama, a ako one kažu da je to in onda je definitivno i must have.
Naposlijetku, pošto je vrijeme promijenjivo – malo toplo, a potom i sparno savjetujem slojevito oblačenje. Kombinirajte veste sa košuljama, za dame koje vole cijelu priči dići na viši nivo – preporučujem koledž suknje. Sve u svemu igrajte se sa koloritom, jer sivi dani zaslužuju da im uzvratite što koloričnije.
(Zdravi portal)

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO