Subota, 20 Aprila, 2024
No menu items!
NaslovnicaLifestyleLjepota i modaNova kolekcija JJ by S&M Design: Silueta koja naglašava ženstvenost

Nova kolekcija JJ by S&M Design: Silueta koja naglašava ženstvenost

Jelena Jugović Tuncel i Samra Menzilović Ćatić rade punom parom, nova kolekcija pod brendom JJ by S&M Design ugledala je svjetlo dana.
Jelena i Samra i ovaj put predstavljaju pret-a-porte kolekciju namijenjenu poslovnim damama, koje žele izgledati elegantno i sofisticirano. „Kao i svaki put do sada posebna pažnja se posvetila izboru materijala, funkcionalnom dizajnu i silueti koja naglašava ženstvenost“ – ističu Samra i Jelena.
„Pored toga što smo u našem ateljeu bazirani na poslovni look, ovoga puta smo željeli dati poseban statement momenat poslovnoj ženi, stoga i ne čudi što u ovoj kolekciji dominiraju kožne haljine, pencil suknje također od kože, međutim sve sa notom ženstvene elegancije” – ističe Menzilović Ćatić.
Ono što je posebno zanimljivo kada je riječ o ovom modno dvojcu je da je i ova njihova kolekcija predstavljena i na tursko tržište. “Kolekcija je veoma dobro prošla u Turskoj, od strane naših stalnih klijenata. Uskoro bi trebali otvoriti i naš prvi showroom – prvo će to biti u Turskoj, a potom i u Sarajevu. Zadovoljstvo mi je reći da smo pri kraju realizacije“ – priča Jugović Tuncel.
I u novoj kolekciji dominiraju hlače širokih nogavica po kojima su ove dvije dame poznate, ali tu su i elegantne haljine, te pencil suknje za sve ljubiteljice ženstvenih modela. Kolorit kolekcije je posebno zanimljiv. Dominira srebrena boja, ali ove dame nam kroz intenzivnu crvenu i kraljevsko plavu boju dokazuju da su jedne od onih koje preferiraju intenzivniji kolorit.
Kao i do sada Jelena Jugović Tuncel je zaštino lice kolekcije, dio fotografija je odrađen u Turskoj, a dio u BiH. Naglašavaju da je jako važno imati tim ljudi koji razumiju vašu viziju. Tako je fantastične fotografije odradio poznati bosanskohercegovački fotograf Sead Šašivarević poznat i pod pseudonimom „Bezdan“.
Ove mlade dame kroz svoje kolekcije pokušavaju pobjeći od unificiranog poslovnog looka i biznis dami dati poseban pečat po kojem će biti prepoznatljive. “Mi iskreno želimo da dame koje se odluče za naš dizajn budu jedinstvene i primjećene bez obzira što se radi o komercijanoj koleciji” – ističu Samra i Jelena.
Stoga, drage dame, topla preporuka da ukoliko želite biti jedinstvene i preoznatljive izbaretineki komad iz nove kolekcije JJ by S&M Design

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO