Nedjelja, 14 Aprila, 2024
No menu items!
NaslovnicaDešavanja"Kupujmo i koristimo domaće" organizuje drugi po redu "Sajam malih porodičnih firmi"

"Kupujmo i koristimo domaće" organizuje drugi po redu "Sajam malih porodičnih firmi"

Udruženje “Kupujmo i koristimo domaće” će od srijede upriličiti drugi po redu “Sajam malih porodičnih firmi”. Radi se o sajmu koji već drugi put ove godine ima za cilj promociju kvalitetnih proizvoda iz domaće proizvodnje.
Sajam će trajati četiri dana, a svi proizvodi će biti izloženi na Trgu Alije Izetbegovića u Sarajevu. Kako je naveo Admir Kapo predsjednik udruženja “Kupujmo i koristimo domaće” u sklopu udruženja članstvo ima 500 firmi. Od najmanjih do najvećih bosanskohercegovačkih brendova koji njeguju sajamsku tradiciju i poštivanje koda 387.

Promocija za male brendove

Sajmovi i slične prigode su idealna prilika da se građani upoznaju sa domaćim firmama i kvalitetom njihovih proizvoda. Pored promocije širi se i mreža kupaca što otvara i prilike za proširenje djelatnosti kojima se male firme bave. Svi proizvodi se na sajmu mogu pronaći i po promotivnim cijenama što je praksa već više od deset godina. 

Foto: //www.kupujmodomace.ba//

 
Nakon proljetnog sajma iz udruženja navode da kupce očekuje i jesenjski sajam nakon što se skupe svi plodovi godine, ali i zimski završni sajam za ovu godinu. 

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO