Utorak, 21 Maja, 2024
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaAnil Melunović Anchy 9. maja predstavlja “Good Dude”, nastavak njegove pjesme “Kokuz”

Anil Melunović Anchy 9. maja predstavlja “Good Dude”, nastavak njegove pjesme “Kokuz”

Anil Melunović Anchy će u srijedu, 8. maja u Kino Bosni predstaviti novi singl i prateći spot “Good Dude”. “Good Dude” je nastavak njegove pjesme “Kokuz” objavljene prije devet godina, a otpjevana je na engleskom jeziku.

Autori muzike i teksta su Anil Melunović Anchy i Haris Bise. Sve je snimano u studiju Koton Koste Latinovića, a pjesmu su otpjevali Anil Melunović Anchy i Renata Kurtalić.

Glavni akter iz prve pjesme “Kokuz”, nekadašnji lažni kokuz, je dobio dva sina, a nastavak “Good Dude” govori o jednom od sinova koji je slika je i prilika svog oca.

– Pjesma pripovijeda priču, koja je, kako govori tekst pjesme, frustrirajuća, pomalo tužna i nesretna, o frajeru koji je živio na visokoj nozi, imao je puno para, oblačio se kao James Bond, vozio poršea i mercedesa, ali nikad nije raji platio turu pića u kafani. Najviše je volio fudbalski klub za koji je navijao i trčao je za ženskim suknjama, a nikad nije imao svoju ženu. Zbog te ljubavi prema ženama je upao u nepriliku i tuču iz koje je pobjegao, a ostavio je prijatelje da se biju za njega – kaže Anil Melunović Anchy.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO