Utorak, 21 Maja, 2024
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoIstražite novu dimenziju zabave: The Freestyle 2nd Gen

Istražite novu dimenziju zabave: The Freestyle 2nd Gen

Za stvaranje posebne atmosfere, ključno je imati uređaje koji mogu transformirati svaki kutak vašeg doma u nezaboravno iskustvo zabave, a Freestyle 2nd Gen projektor od kompanije Samsung je idealan izbor za to. Sada možete uživati u čarima filmskog svijeta na velikom ekranu, gdje god i kada god to poželite!

Jednostavno prikazivanje na bilo kojoj površini

Zahvaljujući svojem kompaktnom i prijenosnom dizajnu, Samsung Freestyle 2nd Gen stane u dlan vaše ruke, pružajući vam više od 30.000 sati pravog kino iskustva, bez obzira na to gdje se nalazite! Ovaj projektor omogućuje potpuno novo iskustvo kućnog kina, omogućujući vam pretvaranje bilo kojeg zida u veliki ekran do 100 inča, uz živopisne boje koje će vas staviti u središte radnje. Ne brinite o kvaliteti slike – ovaj uređaj automatski optimizira sliku i ekran, i da je Freestyle 2nd Gen više od običnog projektora. Njegov inteligentni sustav projekcije pruža nevjerojatno korisničko iskustvo.

Kvalitetan zvuk za bolji doživljaj

Freestyle 2nd Gen nije samo za vizuelno uživanje, već i za kvalitetan zvučni doživljaj. Zahvaljujući snažnom zvučniku od 360 stepeni, možete doživjeti vrhunski zvuk iz svih smjerova, prateći svaki trenutak vaših omiljenih filmskih žanrova. Opremljen je SolarCell daljinskim upravljačem koji koristi solarnu energiju kao ekološki prihvatljivu alternativu baterijama.

Razni sadržaj na dohvat ruke

Ovaj projektor donosi cijeli svijet sadržaja! S opremom koja odražava Samsung Smart TV, omogućuje vam pristup najpopularnijim streaming uslugama kao što su Netflix, Amazon Prime Video i Disney+, te vam omogućava da direktno emitirate sadržaj s vašeg mobilnog uređaja. Upotrijebite Freestyle 2nd Gen kako biste kontrolisali svoje uređaje i prilagodili sadržaj prema vašim željama.

Uživajte na novi način

Freestyle 2nd Gen pruža ljubiteljima moderne tehnologije širok izbor mogućnosti prilagodbe, omogućavajući vam da stvorite ambijent prostora koji odgovara vašem raspoloženju. Ako ste ljubitelj kućnog kina koji traži vrhunsko korisničko iskustvo, Samsung projektor druge generacije Freestyle pružit će vam savršenu ravnotežu između kvalitete slike, kompaktnog dizajna i vrhunskog zvuka.

Više informacija potražite na linku.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO