Srijeda, 17 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoNe propustite italijanskog srcolomca u novoj HELL ENERGY reklami!

Ne propustite italijanskog srcolomca u novoj HELL ENERGY reklami!

Michele Morrone i HELL – savršen spoj


Nova HELL ENERGY reklama je izašla: https://youtu.be/0f7yTR0pIBI. Najnovija globalna reklamna kampanja će pokriti više od 60 zemalja, a kao što već možda znate, harizmatični italijanski glumac Michele Morrone sada je zaštitno lice brenda HELL ENERGY.
Milioni žena širom svijeta, svih dobnih skupina, vape da vide italijanskog srcolomca Michelea Morronea, a nova reklama se može vidjeti na svim reklamnim kanalima, ali poseban video napravljen je za digitalne kanale i može se vidjeti samo na Facebooku, Instagramu, TikToku i YouTube-u, stoga požurite i pogledajte novo video izdanje Morronea ili kliknite na ovaj link i uštedite vrijeme.


HELL ENERGY je uvijek bio u vrhu kada su u pitanju nova, uzbudljiva, te inovativna rješenja. Zbog toga je kompanija napravila iskorak i za zaštitno lice kampanje izabrala jednog od najseksepilnijih muškaraca svijeta – Michelea Morronea. Micheleov karakter i zadivljujući izgled savršeno idu uz brend, tako da saradnja kompanije HELL i ove zvijezde nije samo reklamna kampanja, već susret dva giganta koji predstavljaju snagu i kvalitet.


Hajde da saznamo neke zanimljive činjenice o Micheleu Morroneu…


365 dana


Michele Morrone je već ukrao srca žena širom svijeta svojim filmom 365 dana koji mu je promijenio život, a izašao je na Netflixu u februaru 2020. No, prije toga Morrone je živio običnim životom na sjeveru Italije. Za glavnu ulogu u 365 dana navodno ga je Netflix neočekivano odabrao, a kažu da je pilao drva kada je dobio telefonski poziv. Prvo je pomislio da je u pitanju neka prevara i nije htio razgovarati, ali kod trećeg pokušaja da ga dobiju počeo je sumnajti da su ozbiljni. Nije mogao priuštiti odlazak na kasting za film u Londonu koji će mu kasnije biti prekretnica u životu, pa je to platio Netflix.


Privatni život


Morrone ima 33 godine i otac je dva sina. On i majka sinova, libanska stilistkinja Rouba Saadeh, razveli su se ubrzo nakon rođenja njihovog drugog sina 2017. Glumac je oduvijek bio otvoren i iskren o tome kako ga je razvod ostavio uništenog i depresivnog. Nakon razvoda, Morrone je počeo da radi kao baštovan u malom selu od 1.000 ljudi, zarađujući samo 600 dolara mjesečno.


Nije samo zgodan momak


Michele Morrone svira gitaru, ali je pravi kuriozitet to da je samouk. Morrone je naučio svirati gitaru sa 25 godina iz to uz pomoć YouTube videa. Dobro govori engleski i arapski (njegova bivša žena je iz Libana i živi u Bejrutu sa njihovom djecom). Nakon što se zaljubio u glumu, glavni cilj mu je bio raditi u Americi. A do sada je već radio s Megan Fox u jednom od njegovih najnovijih filmova koji je u postprodukciji. Osim glume, Morrone se bavi i muzikom, manekenstvom i slikanjem. Objavio je nekoliko albuma, a spot za pjesmu Feel It, koji se može čuti u 365 dana, već ima 74 miliona pregleda na YouTube-u. Posebnost HELL reklame, osim ekskluzivne barske sobe, je i muzika, jer tokom reklame ide pjesma koju izvodi Michele.


Ambicije u budućnosti


Zanimljivo je da nikada nije pohađao školu glume, ali je mnogo snimao, pokušavajući da pohvata konce, no njegove ambicije uključuju igranje složenijih uloga. Kako je rekao za HELL, volio bi i da glumi nijemog čovjeka koji može komunicirati samo očima i gestikulacijom. Jednog dana želio bi raditi i akcionu komediju ili istorijsku dramu. Kako otkriva njegov intervju za People, Michele voli Marvelove filmove i rado bi igrao zlog čarobnjaka.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO