Utorak, 23 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoGlovo najavljuje posebne ponude u više od 60 restorana i radnji, i...

Glovo najavljuje posebne ponude u više od 60 restorana i radnji, i saradnju s Pomozi.ba za podršku porodicama u potrebi

Ramazan je stigao

Ramazan je nesumnjivo omiljeni mjesec svakog muslimana. Mjesec posta i ibadeta, koji nosi jedinstven miris. Uvijek se željno iščekuje, iako se obično kaže da uvijek stiže u pravo vrijeme.

Pored suzdržavanja muslimanskih vjernika od hrane i pića, ramazan je mjesec obnavljanja i jačanja porodičnih veza, te su u tom kontekstu iftari nezaobilazna stavka. Također, ramazan je prilika da se ojača duhovno biće muslimana pomažući onima kojima je to potrebno.
 


Glovo, višekategorijska platforma za isporuku različitih vrsta proizvoda i jela po zahtjevu kupaca, pridružuje se Pomozi.ba akciji podrške ugroženim porodicama tokom Ramazana.
 
Tako do 8. aprila korisnici Glova mogu pristupiti rubrici posvećenoj ovom cilju (“Donirajte ugrožene porodice”) i izabrati jedan od unaprijed definisanih iznosa donacije (3, 10, 20, 50 KM). Sve donacije će ići u cijelosti u svrhu podrške ugroženim porodicama hranom i osnovnim proizvodima. Pomozi.ba će osigurati da ove donacije stignu do onih kojima je to najpotrebnije.
 
Specijalni iftarski obroci desetina partnera
 
Nadalje, imajući u vidu značaj i vrijednost Ramazana za veliki broj stanovnika BiH, Glovo je zajedno sa svojim partnerima u okviru kategorije “Ramazan” u aplikaciji kreirao posebnu podkategoriju “Iftarski obroci”, koja će biti aktivna u tri bh. grada, Sarajevu, Tuzli i Bihaću.
 
Više od 60 restorana kreiralo je posebne iftarske menije, a mnogi nude popuste do 20% na iftarske obroke tokom cijelog mjeseca. Dostava za sve narudžbe iznad 18 KM je fiksna po iznosu od 1 KM. U ova tri grada Glovo će ponuditi i posebne bonuse za kurire kako bi osigurali najbolju moguću pokrivenost i blagovremenu dostavu, s obzirom na značajno povećan broj narudžbi tokom Ramazana.
 
Osim toga, Glovo je u saradnji sa Konzumom i Mercatorom dogovorio dostavu za sve narudžbe veće od 50 KM po fiksnoj cijeni od 1 KM do kraja Ramazana, dok je Ramazanski katalog sa preko 100 sniženih proizvoda Konzuma i Mercatora dostupan na Glovo aplikaciji.

O Glovo
Glovo je pionirska višekategorijska aplikacija koja povezuje korisnike sa preduzećima i dostavljačima, nudeći usluge na zahtjev iz restorana, prodavnica, supermarketa i specijaliziranih maloprodajnih objekata. Vizija Glova je omogućiti lak pristup svemu u vašem gradu kako bi korisnici mogli uživati u onome što žele, kada i gdje žele. Kompanija je osnovana 2015. godine u Barseloni i posluje u 25 zemalja u Evropi, Centralnoj Aziji i Africi.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO