Nedjelja, 14 Aprila, 2024
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoSvira četiri instrumenta: Majstor iz "Zvezda Granda" Neven Petrović objavio prvi singl...

Svira četiri instrumenta: Majstor iz “Zvezda Granda” Neven Petrović objavio prvi singl “Cigani”

U posljednje vrijeme zabave i proslave u Doboju se ne mogu zamisliti bez Nevena Petrovića. Tridesetogodišnji pjevač ima veoma šarolik repertoar, a nedavno je objavio svoju prvu autorsku pjesmu “Cigani”.

 – Nakon što sam se posljednje dvije godine intenzivno posvetio muzičkoj karijeri, došlo je vrijeme za moju prvu autorsku pjesmu. Za “Cigane” sam radio muziku, tekst i aranžman. Sve je snimano u studiju “Blaze” u Beogradu, a producent je bio Miloš Mihajlović, ton majstor “Lexington benda”. Snimanje i režiju spota potpisuje Dejan Bećarević – kaže Neven Petrović.

Neven se muzikom bavi od devete godine i zanimljivo je da svira čak četiri instrumenta, klavijature, harmoniku, gitaru i bubanj.

– Muzika je moj život. Karijeru gradim polako i bez skandala. Svoje prve pjesme sam pisao već kao tinejdžer sa 15 godina. Učestvovao sam i na nekoliko muzičkih takmičenja. Najupečatljivije je bilo u “Zvezdama Granda”. Još uvijek se priča o mom nastupu u kojem sam se pojavio kao majstor u plavom radnom mantilu i pjevao pjesmu “Bure” od grupe “Twins”. Mišljenja članova žirija su bila podijeljena. Svako ima svoje mišljenje i meni je to sasvim u redu. Čovjek mora da zna da se nosi i sa pohvalama i sa kritikama. Ja sam u “Zvezdama Granda” napredovao od majstora do pjevača. Sada idemo dalje. Na red su došle moje pjesme i nadam se da će ih publika prihvatiti – govori Petrović.

Pjesma i spot „Cigani“ se nalaze na linku:

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO