Nedjelja, 16 Juna, 2024
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaU Sarajevu svečano otvorena druga poslovnica LIV Hospital u BiH

U Sarajevu svečano otvorena druga poslovnica LIV Hospital u BiH

Autor: Fatima Nikšić

Liv Hospital – velika turska klinika, jedna od najsavremenijih, najopremljenijih i najtraženijih u Evropi, juče je otvorila poslovnicu u Sarajevu.

Ovo je drugo predstavništvo po redu. Liv Group ima predstavništvo u Mostaru i sada u Sarajevu. Novootvorena poslovnica LIV Group, druga u Bosni i Hercegovini nalazi se na adresi Hamida Dizdara broj 1, Sarajevo.

Gosti iz Turske nisu skrivali zadovoljstvo zbog dolaska u Sarajevo te su poželjeli dobrodošlicu prisutnim gostima, ali i sebi ne skrivajući oduševljenje svojim dolaskom u glavi grad Bosne i Hercegovine.

Svečanosti povodom otvorenja predstavništva Liv Group u Sarajevu, pored brojnih gostiju i predstavnika medija, ispred Liv Hospital Turkiye prisustvovali su Mehmet Akif Benk – generalni direktor Liv Hospital Vadi, te prof. dr Serdar Kahraman – neurohirurg, profesor.dr Ahmet Özkara kardio hirurg, direktorica Liv Group za BiH Majda Akan i direktorica Liv za Balkan, te Elmana Masleša, Manager Office Liv Group u Sarajevu.

“Naši pacijenti su iz cijelog svijeta, dobijali smo mnogo upita za liječenje od ljudi iz Bosne i Hercegovine, mnogo je pacijenata dolazilo u Tursku i to je najveći razlog zbog kojeg smo danas tu. Imamo matične ćelije, robotičke operacije. Sve što vam treba – mi imamo. Posjedujemo i najveću robotsku opremu. Raspolažemo i najboljom opremom. Radimo razne projekte u svijetu, posebno na Balkanu i jako smo zainteresirani za ovu prijateljsku zemlju. Hvala svima koji su uz nas i koji su nam pomogli da otvorimo i drugu poslovnicu u Bosni i Hercegovini.”, rekao je okupljenima Mehmet Akif Benk – generalni direktor Liv Hospital Vadi.

U ime Liv Hospital klinike prisutnima se obratila i Majda Akan, direktorica Liv Group za BiH i počasna gošća Đemila Talić Gabriel, uspješna bosanskohercegovačka poduzetnica koja je i presjekla svečanu plavu vrpcu.

Najbolji i najsavremeniji

Liv Hospital može se pohvaliti najsavremenijim metodama i kvalitetom bolničkog osoblja. Bolnica nudi najsavremenije medicinske tretmane. Tu je i najbolja oprema na koju su posebno ponosni, kao i najkvalitetniji liječnici i ostalo osoblje.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu LIV Hospital Bosna i Hercegovina.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO