Subota, 13 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoGoca Tržan nastavlja oduševljavati publiku u Bosni i Hercegovini

Goca Tržan nastavlja oduševljavati publiku u Bosni i Hercegovini

Pop diva održala sjajan koncert u Bingo tržnom centru u Živinicama i najavila novi singl u decembru iza kojeg stoji Tuzlak Ishak Isabegović

Nakon što je prošlog mjeseca održala sjajne koncerte u Mostaru i Tuzli, pop diva Goca Tržan nastavlja nizati uspješne koncerte u Bosni i Hercegovini. Tako je u petak nastupila u Živinicama gdje je velikim koncertom uveličala proslavu 4. rođendana BTC Živinice. Koncertu se odazvala mnogobrojna publika svih generacija, a Goca je gotovo dva sata pjevala i zabavljala publiku. Nije izostalo ni druženje s fanovima, koje je potrajalo dugo nakon održanog koncerta, a među najbrojnijima koji su čekali da se slikaju sa svojom omiljenom pjevačicom bilo je najviše mladih djevojaka.

„Divna je bila publika, a i domaćini. Stvarno sam oduševljena i moram vam priznati da sam ovdje u Tuzlanskom kantonu uvijek posebno srdačno dočekana. Nadam se da ćemo se uskoro opet družiti, ako ne prije, onda svakako nagodinu u februaru“, komentirala je Goca, bez da je otkrila gdje će točno pjevati i što priprema.

Goca Tržan je od početka aktualne BH turneje koju je započela još u junu u Sarajevu na svakom od dosadašnjih koncerata pokazala da je miljenica publike u Bosni i Hercegovini i da njene bezvremenske hitove „Stoperka“, „Srećo nečija“, „Strašilo“, „Zagrli“, „Po mome srcu hodaj“, „Bumerang“ i mnoge druge zaista voli i stara i mlada publika. Goca je najavila i da će nastaviti s nastupima u koncertnim dvoranama na kojima će svakako obići Banja Luku, Bijeljinu i Zenicu, a na proljeće je očekuje i priželjkivani  koncert u Visokom. 

Uz to, za sam početak decembra, Goca najavljuje i izlazak svog novog singla iza kojeg stoji mladi i talentovani bosanskohercegovački autor Ishak Isabegović koji je rodom upravo iz Tuzle! Goca će ovih dana snimiti i video spot koji će pratiti novi singl, u produkciji PhD production koju vodi njen suprug Radomir Rašo Novaković.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO