Subota, 13 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaNajpopularniji hrvatski reper stiže u Sarajevo, Stoka će u BKC-u u subotu...

Najpopularniji hrvatski reper stiže u Sarajevo, Stoka će u BKC-u u subotu odigrati predstavu i održati koncert

Najpopularniji hrvatski reper Marin Ivanović Stoka u posljednje vrijeme našao se u žiži interesovanja širom regiona zbog svoje predstave “Stara škola kreka – iz tame u svjetlo”.

Radnja ove predstave, koja je izvedena 300 puta i koju je pogledalo više od 100.000 ljudi, govori o  pjevaču koji je 18 godina bio ovisan o kokainu i koji se ohrabrio, nakon brojnih pokušaja i padova, izrugivanja, nepovjerenja i razočarenja, ponovno ustati i napokon ustrajati.

Predstava “Stara škola kreka – iz tame u svjetlo” prvi put će biti izvedena u  Sarajevu i to u subotu, 11. novembra, u Bosanskom kulturnom centru u 20 sati.

– Marin Ivanović Stoka sretan je što će nakon dužeg vremena gostovati u Sarajevu i izvesti svoju predstavu koja ima jako važnu i snažnu poruku za omladinu i sve ljude. “Stara škola kreka – iz tame u svjetlo” je pravi hit u regionu, a u glavnom gradu BiH, nakon predstave, Stoka će u BKC-u održati i koncert. Sa njim će na after partyju, kao lokalna podrška, nastupiti MC Black Beriz i MC Geko uz pratnju DJ-a – Zli Džej. Ovo je predstava koju treba pogledati svaki tinejdžer, kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem. Nju treba pogledati i svaki roditelj, kako bi se znao nositi sa problemom i prepoznati ga u samom početku. Ovo je predstava i za pedagoge, profesore, poslovne ljude, ljekare, psihologe i psihijatre, bake i djedove. Ovo je porodična predstava, makar prikazuje i najmračnije trenutke jednog narkomana od kojih će vam se zavrtiti u glavi i smučiti, ali koju treba svako pokazati kao svjedočanstvo da uvijek postoji izlaz –  poručuju organizatori.

Marin Ivanović Stoka je najpopularniji hrvatski reper, voditelj i showman od kojeg su svi odustali, ali ne i njegova porodica i Bog. On je, u dubini svojeg bića, znao da postoji bolje od ovoga, da je sloboda upravo u redu i postavljanju granica, da je život koji tek upoznaje beskonačan u svojoj ljepoti i upravo to želi prenijeti publici, svjedočanstvom života u paklu koji je prošao i svjetlom na kraju tunela.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO