Subota, 13 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaSergej Ćetković najavio koncert u Ljubuškom: „Ljubav između mene i Hercegovine je...

Sergej Ćetković najavio koncert u Ljubuškom: „Ljubav između mene i Hercegovine je neraskidiva!

Još nas malo  vremena dijeli od velikog koncerta pjevačke zvijezde Sergeja Ćetkovića u Ljubuškom, gdje će ovaj majstor balada 30.10. u Gradskoj sportskoj dvorani ponovno zapjevati svojim fanovima u Hercegovini.

„Ljubav između mene i Hercegovine je neraskidiva!“ poručio je Sergej uoči koncerta i naglasio kako obožava pjevati u Hercegovini.

Popularni pjevač je najavio da u Ljubuškom priprema jedinstven koncert u kojem će uživati sve generacije publike.  Balade, ali i brže pjesme naći će se na repertoaru koji priprema za ovaj veliki  koncert, a ispričao nam je kako je zbog jedne neugodne životne situacije napisao pjesmu „Pusti probleme“.

„Pjesma priča o situaciji u kojoj smo se našli prilikom kupovine jednog stana. Znači, sve je bilo dogovoreno, podigao kredit, angažirao ljude da srede stan i čovjek nas par dana prije zaključenja ugovora jednostavno prevari! Prodao je drugome stan, bez da nam to kaže i što reći – ispadneš magarac. I Kristina taman dolazi s mora i kaže mi: Nemoj više balade, hajde napiši nešto normalno, nešto veselo! A ja joj kažem: Što da pišem u ovoj situaciji? Pusti probleme … Sve dileme…“, ispričao nam je iskreno Sergej.   

Pjesma je ubrzo postala jedan on njegovih najvećih hitova, a uz „Pusti probleme“, Sergej će u ovoj posebnoj koncertnoj noći u Ljubuškom zapjevati i sve svoje najveće hitove: „Daj šta daš“, „Ne odlaziš“, „Korov“, „Dva minuta“, „Kofer“, „Ljubav“, „Ne živim ja“, „Oči nikad ne stare“, „Pogledi u tami“ i mnoge druge bezvremenske pjesme od kojih su mnoge već postale i evergreeni. Hercegovačka će ih publika sve moći zapjevati u glas zajedno sa svojim omiljenim pjevačem 30.10. na koncertu u Ljubuškom.

Izvanredan pjevač, karizmatičan i emotivan glazbenik i kantautor…Što reći o Sergeju Ćetkoviću osim da su ljubav, zahvalnost i iskrena emocija njegov zaštitni znak. A Sergej uvijek naglašava da mu je najveća podrška u životu i karijeri upravo supruga Kristina, s kojom će uskoro proslaviti 25. godišnjicu braka. Sergej je brojnim izvanrednim nastupima i rasprodanim arenama u Zagrebu, Splitu, Beogradu i Puli već odavno pokazao zašto je jedan od najpopularnijih i najtraženijih izvođača našeg podneblja. Njegovi brojni hitovi dodatna su potvrda zašto ovaj glazbeni umjetnik ima blistavu karijeru koja traje već gotovo 25 godina.

Za veliki koncert Sergeja Ćetkovića u Ljubuškom već se sada traži ulaznica više pa organizatori pozivaju sve fanove  da svoje ulaznice nabave što prije!

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti online na platformama Entrio.ba i Adriaticket, a također i na sljedećim prodajnim mjestima širom Hercegovine:

Posušje: Supermarket Divna (caffe bar u sklopu supermarketa)

Grude: Benzinska crpka Grafotisak

Široki Brijeg: Caffe bar Azur

Čapljina: Pizzeria Calipso

Ljubuški: Platform 9¾ & Caffe bar Sirius

Međugorje: Caffe bar Gringo

Mostar: Kariola Klub

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO