Nedjelja, 3 Decembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaMostar Stari Grad počeo pripreme, glavni cilj šampionska titula

Mostar Stari Grad počeo pripreme, glavni cilj šampionska titula

Futsaleri Mostar Starog Grada Staklorada vrijedno se pripremaju za predstojeću sezonu Premijer futsal lige BiH u kojoj je glavni cilj osvajanje šampionske titule.

Igrači rade pod budnim okom šefa stručnog štaba Mirsada Fazlinovića i kondicionog trenera, Josipa Lekića.

– Svi futsaleri na pripreme su stigli u zadovoljavajućem stanju i ekipa će do početka prvenstva biti spremna za izazove koji su pred nama. Kompletne pripreme ćemo obaviti u Mostaru, a iskoristio bih priliku da se zahvalim Upravi kluba koja se brine da ove pripreme odradimo na visokom nivou. Ono što mogu sa sigurnošću potvrditi je da ukoliko nastavimo ovim tempom sezonu ćemo započeti onako kako i želimo da to izgleda na kraju pripremnog perioda – kaže Lekić.

Nemanja Momčilović, Kristijan Radin i Ivan Ivanković pojačali su redove Mostaraca, dok su otišli Duje Medak i Vedad Salčin.

– Svi futsaleri su na raspolaganju, a odvojeno od ekipe jedino trenira Samir Gosto. Razlog je mala povreda koja bi trebala biti sanirana u narednim danima. On radi po posebnom planu i programu. U sklopu priprema za narednu sezonu naš tim će 29. i 30. septembra u Doboj-Istoku učestvovati na turniru Futsal promo cup čiji je organizator FC Lilium – kaže na kraju Lekić.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO