Srijeda, 17 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaBiznisUpišite školu Mirjane Mikulec i postanite dizajner interijera!

Upišite školu Mirjane Mikulec i postanite dizajner interijera!

Želite biti dizajner interijera? Upišite jedan od programa u školi Mirjane Mikulec i ostvarite svoj san o novoj karijeri.

Jedna od najpoznatijih dizajnerica interijera na ovim prostorima, Mirjana Mikulec, otvorila je školu za dizajn interijera 2019. godine, a ove godine upisuje se peta generacija polaznika u Zagrebu i treća u Splitu. Punog naziva Dizajn interijera Mirjana Mikulec – ustanova za obrazovanje odraslih, škola je posvećena obrazovanju svih zainteresiranih upravo za ovo sve popularnije zanimanje.

Ustanova je osnovana u Zagrebu 2019. godine, a dvije godine kasnije otvorena je podružnica i u Splitu. Škola u Zagrebu nalazi se na Radničkoj cesti 37a, dok se predavanja u Splitu održavaju u Sinjskoj 5. Za sve informacije javite se mailom na skoladizajna@mmi.hr ili pozivom na +385 91 4662 886.

Nastava kreće početkom oktobra, a iako je većina mjesta već popunjena, zbog velikog interesa formirali smo dodatnu grupu s izvođenjem nastave subotom. Upisi traju do početka nastave, za oba smjera; Stilist interijera i Dizajner interijera.

Prva je godina posvećena sticanju osnovnih znanja i oslobađanju kreativnosti, a njenim završetkom polaznici će steći zvanje stilista interijera. Nakon završene druge godine, stiče se zvanje dizajnera interijera. Oba se upisuju u e-radne knjižice.

Polaznici iz prve ruke imaju priliku naučiti sve tajne ovog izazovnog i kreativnog zanimanja koje privlači sve veći broj zainteresovanih, a samoj je Mirjani otvaranje ovakve ustanove oduvijek bila velika želja. Svestrana poduzetnica i dizajnerica interijera ističe da je upravo obrazovanje i kontinuirano ulaganje u znanje ključ uspjeha u ovom zanimanju te dodaje da je ono što razlikuje njenu školu od ostalih na tržištu posebna posvećenost praktičnom dijelu nastave.

Konkretna znanja i vještine

Cilj nam je pružiti konkretna i potrebna znanja za uspješno bavljenje ovim poslom, no pravi jamac stručnosti je zapravo iskustvo. I sama sam se u to uvjerila kada sam se tek počinjala baviti dizajnom interijera. Zato sam odmah u početku pisanja programa znala da je upravo to ono što će činiti razliku.” – zaključuje Mirjana, direktorica ove obrazovne ustanove.

Polaznici će imati prilike vidjeti i sami sudjelovati u kreativnom procesu izrade rješenja za uređenje interijera, od samog početka pa sve do kraja. “Iako se situacija posljednjih godina bitno promijenila, i danas postoje mnogi koji misle da se dizajn interijera svodi samo na odabir materijala i boja. To je toliko daleko od istine. Ovo je zahtjevno, iscrpljujuće, ali nadasve ispunjujuće zanimanje. Nema ljepšeg nego vidjeti plod svog rada i zadovoljnog klijenta. Baš zato želim svo stečeno znanje prenijeti na nove generacije koje će promicati dizajn interijera i, napokon, na određeni način podizati razinu kulture življenja u Hrvatskoj.” – objašnjava Mirjana Mikulec koja se dizajnom interijera bavi dvadesetak godina.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO