Utorak, 23 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaSjajna zabava označila kraj ljeta u ALTA SC: „Goodbye Summer Party“ uz...

Sjajna zabava označila kraj ljeta u ALTA SC: „Goodbye Summer Party“ uz Brown Sugar RnB

Uzbudljivi ritmovi RnB muzike, sjajna atmosfera i nezaboravna zabava – obilježilli su Goodbye Summer Party održan sinoć u čarobnom ambijentu Four Seasons u ALTA shopping centru.

Zanimljive muzičke kombinacije i fantastična klupska atmosfera samo su mali dio onoga čime Brown Sugar RnB potvrđuje titulu jednog od najboljih party serijala u regionu. Dj Soul i Meakoon, muzički duo Brown Sugar sa svojim fantastičnim mješavinama melodijadoprinijeli su nevjerovatnoj zabavi i inspirisali goste na ples.

Nasmijana publika, svjetlosni efekti, ljetna dekoracija, neonski laseri i brojni drugi impresivni detalji dodatno su podigli party atmosferu.

Publika je tokom noći uživala u mnogobrojnim iznenađenjima, a svako je dodatno dizalo atmosferu i pozitivnu energiju. Vrhunac večeri dogodio se nešto prije ponoći, kada je publiku iznenadio specijalni gost večeri, poznati reper Frenkie, koji je sa izvedbom svojih najvećih hitova, doveo atmosferu do usijanja.

ALTA Shopping Centar posvećen je misiji da bude mjesto gdje posjetioci pronalaze najbolju verziju sebe. Goodbye Summer Party nije samo označio kraj ljeta, već je najavio i uzbuđujuće projekte koji dolaze u ALTA SC, obećavajući još više vrhunskih zabava i događaja za sve koji cijene kvalitetnu zabavu i muziku.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO