Petak, 29 Marta, 2024
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoUz Ožujsko nazdravi s kumom i u Rotterdamu

Uz Ožujsko nazdravi s kumom i u Rotterdamu

Nagradni konkurs otvoren do 31. maja

Kumovi i kume su braća i sestre, najbolji prijatelji ili prijateljice i osobe na koje možemo računati u svim životnim situacijama. Kako su tu u teškim trenucima tako su uz nas i onda kada se slavi, a uz omiljeno pivo i lijepi i oni manje lijepi trenuci su lakši.

Ožujsko pivo to zna i zbog toga je ove godine pokrenulo posebnu kampanju „Kumovi“, kojom poziva sve kumove i kume da uživaju u zajedničkim trenucima uz pravo osvježenje, ali imaju i mogućnost da učestvuju u nagradnom konkursu gdje mogu osvojiti zajednički put u Rotterdam.

Ono što je potrebno za učešće, osim konzumacije Ožujskog, jeste da na facebok stranici Ožujskog piva napišete smiješnu priču, zanimljiv događaj sa kumom i možda baš vas Žuja odvede na put u Rotterdam u Nizozemsku. Obezbijeđeno je sve – avionske karte i noćenje u hotelu, ali i ako ne budete dobitnik glavne nagrade Žuja je spremila utješne za 9 kumova ili kuma koji također budu podijelili zanimljivu priču.

„Nagradni konkurs završava se 31. maja, što znači da je ostalo još malo vremena za prijavu i učešće, pa pozivamo sve naše vjerne potrošače, kumove i kume, da se prijave i da sa nama otputuju u Rotterdam. Sve što je potrebno jeste da sa nama podijelite svoje zajedničko iskustvo, zanimljivu situaciju u kojoj ste se sa kumom našli i ukoliko baš vaša priča bude najbolja, pakujte se jer letite zajedno u Nizozemsku“, poručili su iz kompanije Molson Coors BH.

Ožujsko pivo nedavno je predstavilo i svoj novi video spot u kojem glumi već poznati glumački trojac: Goran Navojec, Rene Bitorajac i Goran Bogdan. Oni se među sobom, na šaljiv način, takmiče i bore za kumstvo, a u centru pažnje je uvijek Ožujsko pivo koje je uz njih u svim situacijama. Reklamu i ovaj put odlikuje prepoznatljiv Žujin humor kroz koji je predstavljena povezanost među kumovima i istaknuto kako su tu jedan za drugog i kada je teško i kada je lijepo.

Sretno svima!

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO