Nedjelja, 28 Maja, 2023
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoMoguće je imati i kućne ljubimce i čist dom - Pročitajte kako?

Moguće je imati i kućne ljubimce i čist dom – Pročitajte kako?

Kućni ljubimci donose radost, ljubav i neizmjernu sreću u naše živote, bilo da je riječ o psu, mački ili nekoj drugoj životinji koju možemo čuvati u kući. Međutim, osim što su puni ljubavi za nas, ostavljaju i tragove svog prisustva u obliku dlaka, prljavštine i nereda po cijelom domu. Iako nam se ponekad može činiti da je održavanje čistog doma s ljubimcem u kući nemoguća misija, to ipak ne mora biti tako.

I čistač i dodatni par očiju

Uz pravu opremu i nekoliko jednostavnih savjeta, možete i uživati u blagodatima kućnih ljubimaca i održavati čist i uredan dom.

Jedan od ključnih faktora za to je da izaberete prave uređaje za održavanje doma čistim i svježim, uz koje nećete imati problem sa dlakom ljubimca koja se zavlači u razne uglove vašeg doma, a koje vam zadaju posao posebno nakon proljetnog perioda linjanja. Uz Bespoke Jet™usisavanje postaje jednostavno i lako, a ovi usisivači sadrže i namjenski Pet Tool alat, višestruku Jet Dual Brush četku i višeslojni sistem filtracije, koji su posebno dizajnirani za porodice s kućnim ljubimcima i hvataju 99,999% fine prašine i smanjuju izloženost alergenima.

Sigurno je da postoje trenuci i kada niste kod kuće sa svojim ljubimcima, a u takvim situacijama Bespoke Jet Bot AI+™ robotski usisavač može vam istovremeno poslužiti i kao čistač i kao dodatni par očiju s nizom opcija za njegu kućnih ljubimaca kojima se lako pristupa putem aplikacije SmartThings na  pametnom telefonu. Koristeći SmartThings Pet Care, korisnici na usisivaču jednostavno mogu odrediti prostorije koje njihovi ljubimci posebno vole kako bi ih uređaj pravilno nadzirao u načinu rada Home alone. Osim toga, uz Smart Cleaning, koji integriše AI prepoznavanje objekata uspješno će izbjegavati objekte kućnih ljubimaca –  poput njihovih zdjelica s hranom ili omiljenih igračaka – dok istovremeno uspješno čisti prostoriju. Nadalje, ako Jet Bot AI+™ prepozna da uznemireni ljubimac laje ili plače, može reagovati i uključiti zvuk klasične muzike, bijelog šuma ili drugih umirujućih prirodnih zvukova.

Kako ljubitelji kućnih ljubimaca već dobro znaju, pod nije jedino mjesto na kojem se nalaze dlake, već je uklanjanje dlaka s odjeće još jedan čest i izazovan zadatak. Samsung Bespoke AI™ mašina za pranje i sušenje veša sadrži niz inteligentnih funkcija poput AI OptiWash™ opcije koja pomaže u temeljitom čišćenju odjeće inteligentnim prepoznavanjem težine tereta i nivoa prljavštine kako bi se ispustila tačna količina deterdženta i vode. Nadalje,  AI Ecobubble™ tehnologija miješa zrak, vodu i deterdžent kako bi stvorila mjehuriće koji peru odjeću na nižoj temperaturi, uklanjajući tako najtvrdokornije mrlje od kućnih ljubimaca. Također, svi znamo kako četveronožni ljubimci najviše vole spavati u krevetu svog vlasnika, a Air Wash komponenta, dostupna na evropskim modelima, neutralizovat će sve mirise na posteljini koristeći vrući zrak.

Uživajte u čistom vazduhu

Održavanje svježeg doma važno je ne samo za bolji život, već i za bolje zdravlje svih ukućana, ali i kućnih ljubimaca. Uz Bespoke Cube Air Purifier pročišćivač vazduha moguće je zadržati prašinu i perut u zatvorenom prostoru, naročito u proljetnim mjesecima kada su nivoi tih čestica visoki. Bespoke Cube donosi posebnu funkciju Pet Mode koja može uhvatiti finu dlaku kućnih ljubimaca, velike i male čestice prašine — s filterom koji hvata 99,97% ultrafine prašine — kao i neugodne mirise tako da svaki član kućanstva može uživati u čistom zraku.

Osim čistog zraka, s dolaskom proljeća i ljeta dolaze i visoke temperature tako da je klima uređaj neizostavan. Prava temperatura za kućnog ljubimca može varirati ovisno o životinji, tako da podešavanje adekvatne sobne temperature postaje ključni zadatak vlasnika. Klima uređaj WindFree™ korisnicima može pomoći da paze na temperaturu u svom domu, čak i kada su daleko od kuće. Za jednostavno korištenje, postavke klima uređaja mogu se prilagoditi u stvarnom vremenu kako bi odgovarale vašem kućnom ljubimcu.

Uz pomoć Samsung Bepoke uređaja možete uživati u bliskom odnosu sa vašim ljubimcem i istovremeno održavati čist i uredan dom. Neka vaša porodica i kućni ljubimac žive u skladu, uz podršku modernih tehnologija i inovacija koje Samsung nudi.

Gdje ćete biti za 5 godina?

Ono što je sigurno – uživat ćete, jer vas kupovinom određenih uređaja Samsung bijele tehnike očekuje 5 godina bezbrižnosti. Zato što Samsung zna da se za 5 godina mnogo toga može dogoditi daje vam 2 godine redovne garancije + 3 godine dodatne garancije koja važi za određene modele frižidera, mašina za pranje veša, ugradbenih kuhinjskih uređaja, mašina za sušenje veša i kombinovanih mašina za pranje/sušenje veša kupljenih od 1.2. do 31.12.2023, i za određene modele mašina za sušenje veša i kombinovanih mašina za pranje/sušenje kupljenih u periodu od 1.2. do 31.3.2023. i od 1.10.2023. do 31.12.2023. godine.

Promocija 3 godine garancije (2 godine redovne garancije + 1 godina dodatne garancije) važi za određene modele usisivača kupljenih od 1.2. do 31.12.2023. Više informacija o ovoj promociji potražite na linku.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO