Četvrtak, 21 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoPutem aplikacije Glovo možete donirati za žrtve zemljotresa u Turskoj i Siriji

Putem aplikacije Glovo možete donirati za žrtve zemljotresa u Turskoj i Siriji

Glovo se pridružuje podršci žrtvama zemljotresa u Turskoj i Siriji, te razvija posebno partnerstvo sa nevladinom organizacijom Pomozi.ba za podršku humanitarnim akcijama u ove dvije zemlje.

Višekategorijska platforma Glovo koja omogućava pristup širokom spektru proizvoda, kreirala je poseban dio u aplikaciji gdje korisnici mogu donirati žrtvama zemljotresa u Turskoj i Siriji.

Jedna od vrijednosti koju smo duboko ukorijenili u našoj Glovo kulturi je BRIGA, briga za sve oko nas, briga za planetu i našu zajednicu. Zemljotresi u Turskoj i Siriji izazvali su ogromnu štetu, teško zamislivu, ali mi možemo biti od pomoći. Udružili smo se sa Pomozi.ba i u našoj aplikaciji omogućili dio za donacije kako bi zajedno pomogli žrtvama u Turskoj i Siriji. Donacije idu, u potpunosti na Pomozi.ba”, rekao je Ivan Laketa, generalni direktor Glovo BiH.

Kako korisnici aplikacije mogu donirati?

Kako bi pružili podršku osobama nastradalim u zemljotresima, korisnici Glova mogu otići na dio „Doniraj Turskoj i Siriji“, odabrati iznos koji žele donirati Pomozi.ba, a sredstva prikupljena ovim putem u potpunosti će biti usmjerena organizaciji.

Organizacija Pomozi.ba zvanično je registrovana u Turskoj, pa će putem njihove kancelarije, u saradnji sa turskim organizacijama, dostavljati pomoć najugroženijim dijelovima Turske i Sirije, koja je u tom trenutku najpotrebnija.

O Glovo

Glovo je pionirska aplikacija za više kategorija koja povezuje korisnike sa preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtjev iz restorana, prodavnica i supermarketa, apoteka i maloprodajnih objekata. Glovo vizija je da svima omogući lak pristup svemu u svom gradu kako bi korisnici mogli uživati ​​u onome što žele, kada žele i gdje žele. Kompanija je osnovana 2015. godine u Barseloni i posluje u 25 zemalja Evrope, Centralne Azije i Afrike.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO