Srijeda, 4 Oktobra, 2023
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoNeka vaš izbor prvog blagdanskog dara za bebe bude Prirodna Kozmetika Gloria!

Neka vaš izbor prvog blagdanskog dara za bebe bude Prirodna Kozmetika Gloria!

Zdravi portal i Prirodna Kozmetika Gloria nekoga od vas u “Mjesecu darivanja” će na Facebook-u i Instagramu obradovati setom poklon proizvoda za bebe koji će zasigurno učiniti božićnu i novogodišnju sezonu još nježnijom.

Proizvodi iz linije Prirodne Kozmetike Gloria za bebe su jedinstvene i nove recepture i imaju zadatak da nježno nahrane i očiste kožu mališana, a slatki mirisi učinit će zagrljaje i poljupce prije spavanja još slađima…

Riječ je o 3 nova proizvoda:

2u1 krema za bebe formulirana je s posebnom pažnjom da štiti i njeguje osjetljivu kožu djece i novorođenih beba. Gloria krema za bebe namjenjena je njezi lica i tijela. Hladno prešano ulje noćurka koje je poznato po svojim protuupalnim svojstvima zajedno s hladno prešanim uljem badema i eteričnim uljem palmarose štiti kožu od pelenskog osipa i crvenila, te učinkovito pomaže s dječjim dermatitisom. Lagane je teksture i brzo upija.Kako bi očuvali čistoću i svježinu proizvoda, odabrali smo Airless koja onemogućava kontaminaciju proizvoda.

Sastojci :  Noćurak • Palmarosa • Badem

2u1 šampon &kupka osmišljena je s ciljem da čisti dječiju kožu i kosu ali bez isušivanja i neugodnog peckanja. Pjenilo na bazi zobi obećaje nježnost koja je potreba bebinoj koži, osobito u prvim danima života. Uloga hladno prešanog biljnog ulja noćurka jeste da nahrani kožu i kosu te stvori blagi zaštitni film koji onemogućava isušivanje i perutanje, dok eterično ulje palmarose svojim protuupalnim svojstvima blagotvorno djeluje na crvenilo i osipe. Gloria šampon kupka za bebe potpuno je sigurna za bebinu osjetljivu i nježnu kožu i kosu već od prvog dana života. Pažljivo je birana ambalaža, pa tako proizvod dolazi u bočici sa pumpicom kako bi mamama a i tatama, korištenje bilo što jednostavnije.

Sastojci :  Noćurak • Palmarosa • Zob

Ulje protiv tjemenica posebno je formulirano kako bi spriječilo i uklonilo ljuskice koje nastaju uslijed pojave tjemenice. Proizvod je siguran za novorođenče i djecu s najosjetljivijom kožom, a može se koristiti i kao prevencija za pojavu tjemenice. Uljna tekstura lako se nanosi i brzo omekšava . Jedinstvena receptura pomoći će roditeljima da nježno očiste kožu svojih mališana zahvaljujući 100% prirodnim sastojcima.

Sastojci :  Noćurak • Badem

Svi proizvodi iz Gloria baby kolekcije su dermatološki testirani.

Zdravi portal i Prirodna Kozmetika Gloria nagrađuju povjerenje i zato:

Stvarajmo prve blagdanske uspomene i radosne trenutke zajedno…

Vaš Zdravi portal i Prirodna Kozmetika Gloria!

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO