Petak, 22 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoNovi President Ribanac sirevi čine svako jelo još boljim!

Novi President Ribanac sirevi čine svako jelo još boljim!

Kompanija Lactalis BH uvodi nove sireve President Ribanac na tržište Bosne i Hercegovine kako bi svi mogli maksimalno uživati u pripremi ukusnih jela. Prošireni asortiman President Ribanac sireva ovoga puta dolazi u dva različita pakovanja od 100 i od 200 grama.

President Ribanac ekstra tvrdi sir ima punu aromu, a njegova glavna karakteristika je dugo sazrijevanje, koje traje od jedne do dvije godine. Tek nakon dvije godine sazrijevanja ovaj sir postaje zrnast, tvrd i lomljiv, a kao završni dodatak jelu, topi se u ustima. Odlikuje se punoćom okusa i slatkastom voćnom primjesom. President Ribanac izuzetno je jednostavan za upotrebu i brzo obogaćuje okuse tjestenine, rižota, supe i gratiniranih jela.

Za proizvodnju jednog kilograma President Ribanac sira potrebno je čak 15 L svježeg kravljeg mlijeka što ga čini svojevrsnim kraljem sireva.

„Nema sumnje da će sir President Ribanac, koji donosimo u novom pakovanju postati nezaobilazan dodatak raznim jelima i inspirisati nove recepte širom Bosne i Hercegovine, a dodatno mi je drago što ponovo širimo asortiman proizvoda i našim kupcima pružamo nove proizvode izuzetnog kvaliteta sa dugom tradicijom“, rekao je Dino Bajrić, direktor marketinga Lactalisa BH.

Više od 1.500 farmera i zadruga svakodnevno isporučuje mlijeko u mljekaru Inmer Gradačac, centralno mjesto mliječne proizvodnje grupacije Lactalis BH i mjesto gdje nastaju proizvodi pod kapom robnih marki Dukat i Domaće blago. Lactalis BH poznat je i po brandovima Président, Galbani, Alpsko mleko, Sirela, Parmalat i Lactel, koje distribuira na tržište Bosne i Hercegovine.

Više informacija o svim proizvodima iz President porodice, kao i ostalim robnim markama kompanije Lactalis BH možete pronaći na https://lactalisbh.ba/

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO