Srijeda, 4 Oktobra, 2023
No menu items!
NaslovnicaLifestyleNovogodišnja čarolija počinje u Biscuite Boutique!

Novogodišnja čarolija počinje u Biscuite Boutique!

Volim kolače i tačka… Tako bi se mogli oduprijeti svim dijetama i svim pravilima ishrane, ali zapravo važno je reći volim kolače Biscuite Boutique koji dolaze iz poznate radionice Slastičarne Azra.

Svima znani kolači podjsjećaju na djetinjstvo, rođendane, svadbe i  sve lijepe trenutke koje provodimo u krugu nama dragih ljudi uživajući u delicijama koje nam maze nepce i sva naša čula.

Evo stiže nam blagdani i  Nova godina, a u to doba godine  sve je ispunjeno čarolijom i magijom.  Mirišu kolači, osvijetljen je i okićen grad, poklanjanjamo darove i družimo se. Tada smo svi nekako sretni i veseli, djeca su  ushićena, dolazi kraj jedne godine, ali idemo u susret drugoj godini i nadamo se uvijek boljoj godini od one prethodne…

Mnogi od nas uživat će u pravljenju kolača i torti, ali neki će se sigurno odlučiti  da naruče svoje kolačiće “kod Azre” jer to je najbolji izbor!

U ponudi torti i  kolača svatko će pronaći nešto za sebe. Ako se odlučite za sitne kolače, neku od torti ili možda  sad već poznatu Pavlovu tortu i Cookies nećete pogriješiti. Vaša čula će uživata i ispunit će vas čarolijom koja nam sada možda i najviše treba. Usrećite sebe i svoje najmilije slatkim poklonom.

Posjetite Biscuite Boutique u ulici Kulovićeva 6 u centru grada i sami se uvjerite u to!

Tamo vas čeka vaša novogodišnja čarolija!

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO