Nedjelja, 16 Juna, 2024
No menu items!
NaslovnicaPromoPreuređen i ponovo otvoren banjalučki Konzum Čajavec – novo staro mjesto uspomena...

Preuređen i ponovo otvoren banjalučki Konzum Čajavec – novo staro mjesto uspomena i kupovine

Dobro poznato mjesto kupovine, banjalučki Konzum smješten na prostoru nekadašnje fabrike „Rudi Čajavec“, potpuno je renoviran i ponovo svečano otvoren za kupce. Prodavnica je upotpunosti preuređena sa ciljem da se dodatno prilagodi aktuelnim trendovima te još više približi potrebama i kupovnim navikama kupaca u Banja Luci, koji su ovo mjesto uvijek rado posjećivali. Upravo iz tog razloga, cijeli koncept osmišljen je pod sloganom „Novo staro mjesto uspomena i kupovine“, a prodajni objekat će i zvanično nositi naziv Konzum Čajavec.

„Preuređenje ovog objekta je ujedno povod da se svi zajedno prisjetimo starih vremena kada je banjalučka fabrika „Rudi Čajavec“ bila gigant u oblasti elektroindustrije i svojevrsni nosilac razvoja grada Banja Luke, ali i šire. Kao što je poznato, tu se proizvodilo od tranzistora, televizora, dijelova za automobile do vojne opreme te smo u znak sjećanja na ta vremena u sklopu naše prodavnice priredili retro kutak sa izloženim eksponatima starih uređaja, koji će vjerujemo evocirati lijepe uspomene našim kupcima i dati jednu drugačiju dimenziju kupovini u ovom objektu.“ – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma.

Konzum Čajavec od sada će se sastojati iz dvije zone, impulsne i zone namijenjene za veće kupovine, što je svojevrstan novitet u oblasti retail industrije na tržištu BiH, a ujedno ovaj objekat čini značajno drugačijim od svih drugih prodajnih objekata Konzuma.

 „Konzum Čajavec se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Banja Luci i uvijek je bio dobro posjećen, te nam je bila namjera da našim vjernim i dugogodišnjim kupcima u znak svojevrsne zahvale za lojalnost poklonimo novo – staro mjesto kupovine u kojem će od sada još više uživati. Prodavnicu smo upotpunosti renovirali i uveli niz noviteta, otvorili smo kutak za jelo i piće unutar samog objekta, ubacili novu bake off pekaru, mini piceriju, grap&go zonu,  te znatno obogatili i dodatno prilagodili ponudu. Vjerujemo da će naši kupci biti zadovoljni sa svim što smo proteklih mjeseci napravili, da ćemo ispuniti njihova očekivanja i pružiti im potpuni užitak kupovine.“ – izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Program otvorenja Konzuma Čajavec ponudio je mnoštvo zanimljivih sadržaja za kupce, 200 vrijednih nagrada na kolu sreće, poklone iznenađenja unutar prodavnice, besplatnu svaku 100. kupovinu i posebnu akcijsku ponudu, a sve je priređeno u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama. Za kupce ove prodavnice pripremljena je velika nagradna igra sa više od 160 vrijednih nagrada,  koja će trajati do 24.01., a najsretniji kupci će imati priliku osvojiti zimovanje na Jahorini, Led TV uređaje, male kućanske aparate i vrijedne poklon vaučere za kupovinu u Konzumu.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO