Srijeda, 4 Oktobra, 2023
No menu items!
NaslovnicaPozitivne pričeTopli zagralji za Roditeljsku kuću: Dormeo i njegovi ambasadori

Topli zagralji za Roditeljsku kuću: Dormeo i njegovi ambasadori

Ponekad je potrebno sasvim malo kako bismo drugima pružili ljubav i podršku. Često to nisu materijalne stvari. Ponekad su to riječi. To mogu biti poljupci. Ponekad je potreban samo jedan topli zagrljaj da svijet ponovo bude ljepši.

U najtežoj borbi, borbi za život upravo taj topli zagrljaj pruža Dormeo djeci oboljeloj od raka i Roditeljskoj kući kroz svoju najljepšu kampanju „Set toplih zagrljaja“ sa brojnim Dormeo ambasadorima tokom mjeseca decembra.

Prikupljena sredstva od prodaje setova namijenjena su finansiranju jednog apartmana u Roditeljskoj kući.

Prošle sedmice je potpisan i ugovor o donaciji sa Dormeo predstavnicima u našim prostorijama Udruženja i uručeni su pokloni djeci koja se liječe od raka uz poruku Dormeo tima:  ”Neka vam Doremo set toplih zagrljaja ovu zimu učini čarobnom i toplom. Sigurni smo da će sve ovo brzo proći i da ćemo se ponovo družiti, a do tada vam šaljemo puno toplih zagrljaja!”

Svi znamo koliko Roditeljska kuća znači za djecu oboljelu od raka i njihove porodice, a da Udruženje samostalno finansira njeno cjelokupno funkcionisanje. Potrebna je podrška velikog broja ljudi kako bi ona ostala tu za naše najveće heroje. Stoga smo zahvalni Dormeu što su nam podrška već nekoliko godina i što poklanjaju pažnju svom društveno odgovornom poslovanju.

Misliti na druge, na one kojima je pomoć najpotrebnija, a pogotovo u za njih najtežim vremenima, neprocjenjivo je i hvale vrijedno.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO