Subota, 13 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaLifestyleMuzikaMirza Selimović u novom spotu "Bonasera" vodi nas do bajkovitih plaža Malibua

Mirza Selimović u novom spotu "Bonasera" vodi nas do bajkovitih plaža Malibua

Mirza Selimović publici širom regiona poznat je po predivnim baladama, tako da je nova pjesma “Bonasera”, koja je večeras objavljena, pravo iznenađenje za fanove, ali i kolege pjevače i muzičare.

– Odlučili smo da ovaj put idemo sa novim zvukom i ritmom koji sve tjera na ples. Siguran sam da će “Bonasera” vrlo brzo naći put do publike. Zaželio sam se svirki i koncerata i nadam se da ćemo se vrlo brzo družiti u klubovima i dvoranama i svi zajedno plesati uz “Bonaseru” – kaže Mirza Selimović.

Na novom hitu uspješnog pjevača radila je vrhunska ekipa profesionalaca. Tekst i muziku potpisuje Jelena Trifunović, dok je za aranžman bio zadužen Marko Cvetković. Videozapis je snimljen pod rediteljskom palicom Vedada Jašarevića i to u Los Angelesu na poznatoj plaži Malibu, koja je dom brojnim američkim filmskim, muzičkim i televizijskim ličnostima.

– Snimati spot na ovoj prelijepoj plaži bilo je odlično iskustvo. Vožnja duž obale Malibua uvijek je očaravajuće iskustvo, sa dramatičnim prizorima okeana, kamenitim liticama i divljim cvijećem – govori Selimović.

Pjesma i spot „Bonasera“ Mirze Selimovića se nalaze na linku: https://youtu.be/KklzUYYa8YQ

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO