Četvrtak, 13 Juna, 2024
No menu items!
NaslovnicaPromoHifa Petrol PREMIUM CARD za samo godinu postojanja ima više od 100.000...

Hifa Petrol PREMIUM CARD za samo godinu postojanja ima više od 100.000 korisnika

HIFA PETROL nagradila 100.000. korisnika Premium kartice

Najuspješnija i najbrže rastuća naftna kompanija u BiH danas je nagradila svog 100.000. korisnika Premium kartice. Sretni dobitnik punog rezervoara goriva je Miljan Bratić  iz Banja Luke.

Osluškujući želje i potrebe svojih kupaca, kompanija Hifa Petrol je prošle godine, odlučila da svoje kupce obraduje Premium karticom, karticom lojalnosti. Premium kartica je potpuno besplatna i može se preuzeti na 41 Hifa Petrol benzinskoj pumpi širom Bosne i Hercegovine. Osim kartice, Hifa Petrol je jedina kompanija u naftnoj branši koja je korisnicima obezbijedila i aplikaciju, tako da u svakom trenutku imaju uvid u sve transakcije i pogodnosti koje ih očekuju na Hifa Petrol prodajnim mjestima.

Vlasnici Premium kartice svakog dana imaju 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a na proizvode iz akcijskog kataloga i više, te posebne pogodnosti koje samo za njih Hifa Petrol priprema u saradnji sa svojim partnerima. U dane vikenda kupovinom HPLUS EURO 6  premium goriva kupci ostvaruju povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L. Pored goriva i kupovine u shopu, pogodnosti važe i za HP caffe, HP wash i HP service. „Premium card vraća novac i osmjeh na lice“ – je već dobro poznata krilatica svim Hifa Petrol kupcima.

Obračunski period traje do 31.12. tekuće godine. Na kraju obračunskog perioda prikupljeni iznos novca se može iskoristiti do 31.01. tekuće godine na bilo kojem Hifa Petrol prodajnom mjestu u BiH.

Svi vlasnici Premium kartice mogu učestvovati u Hifa Petrol velikoj nagradnoj igri „ Osvoji Porsche, Range Rover i preko 2.500 nagrada za 100 KM HPLUS goriva “, a koja traje od 15.5. do 15.10.2020.godine

„Jako sam se obradovao ovom iznenadnom i meni zaista vrijednom poklonu. Točim na Hifa Petrolu od kako je otvorena ova benzinska pumpa i mogu samo pohvaliti njihovu ljubaznost, kvalitetu goriva kao i pogodnosti koje mi omogućava Premium kartica“ kazao je Miljan Bratić.

Uzimajući u obzir kvalitet proizvoda i usluga, te stalnu brigu o kupcima, ugodnost kupovine, nagradne igre sa izuzetno visokim nagradnim fondom, Hifa Petrol sasvim opravdava svoj novi slogan Najbolji prijatelj na putu.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO