Utorak, 21 Maja, 2024
No menu items!
NaslovnicaTehnologijaČista rerna tajna je ukusnih i kvalitetnih obroka, a rerna koja se...

Čista rerna tajna je ukusnih i kvalitetnih obroka, a rerna koja se sama čisti san svakog kuhara

Najnovija Samsung NV7000N dvostruka rerna kuhinjski je modni dodatak koji će svako poželjeti imati u svom domu

Izabrati sve elemente pri opremanju kuhinje izazovan je posao, a jako važan faktor pri odabiru svakako su mogućnost, odnosno lakoća, čišćenja svih kuhinjskih elemenata, kako bi kuhinja ostala blistava i oku ugodna. Sa izjavom da rijetko ko voli prati suđe vjerovatno bismo se svi složili. No, ako bismo morali izabrati nešto mrskije od pranja suđa, to bi vjerovatno bilo pranje rerne. Zamislite sljedeću situaciju – nakon druženja s prijateljima, pospremite stan i kuhinju, te operete suđe i planirate leći na kauč uz ugodnu knjigu ili zanimljivu seriju. No, onda se sjetite da niste oprali pećnicu i da vas umjesto opuštanja čeka ribanje. Uz Samsung Dual Flex rernu, koja ima sistem pirolitičkog čišćenja koji zagrijava udubljenja i sagorijeva svu preostalu masnoću, moći ćete zasluženo odmoriti dok rerna čisti umjesto vas.

Dvoja vrata otvaraju bezbroj mogućnosti

Osim inovativne opcije samočišćenja, Samsung Dual Cook Flex rerna nudi vam mogućnost da pripremite ukusan ručak i slastan desert u isto vrijeme. Rerna ima dvije zone koje se mogu koristiti u isto vrijeme na različitoj temperaturi i postavkama. Zone funkcionišu zasebno, tako da, otvaranjem jedne se neće sniziti temperatura u drugoj ili na bilo koji način uticati na drugu. Za dodatnu uštedu vremena, Samsung Dual Cook Flex smanjuje vrijeme potrebno za postizanje određene temperature za jednu i po minutu. Uz to, ne morate brinuti o većoj potrošnji energije zahvaljujući A+ Eco certifikatu kojim se Samsung Dual Flex koji osigurava smanjenje potrošnje energije od čak 20%.

Estetski dodatak vašoj kuhinji

Uz sve tehničke prednosti koje Samsung Dual Cook Flex donosi, ova rerna također je i estetski ugodan dodatak svakoj kuhinji. Elegantan premaz crnog nehrđajućeg čelika kompletira dizajn rerne i savršeno se uklapa u kuhinju svakog dizajna i boje, a glatka crna površina daje osjećaj besprijekorne elegancije. No, elegancija i funkcionalnost Samsung Dual Cook Flex rerne ne staju na eksterijeru. Za kuhanje s lakoćom, tu je teleskopska rešetka koja stvara manje trenja i glatko klizi, što znatno olakšava bilo kakve radnje kao što je podlijevanje, okretanje i začinjavanje za vrijeme pečenja, kao i vađenje ili stavljanje težih i većih tava.

Samsung Dual Cook Flex savršen je izbor za sve koji žive užurbanim stilom života, a preferiraju okus domaće kuhinje i svježe pripremljenih jela. Sve funkcionalnosti ove rerne osmišljene su kako bi se skratilo vrijeme pripreme, kuhanja i čišćenja. Ovo će vam omogućiti da uživate u ukusnim jelima i slobodnom vremenu koje sada, umjesto da ribate i čistite, možete iskoristiti kako god želite.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO