Subota, 20 Aprila, 2024
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaOtvorena prodavnica u Kiseljaku što je treći Konzumov novi objekat otvoren u...

Otvorena prodavnica u Kiseljaku što je treći Konzumov novi objekat otvoren u samo mjesec dana

Konzum je u Kiseljaku u novoizgrađenom stambenom objektu na adresi Vatroslava Lisinskog 16 otvorio svoju novu prodavnicu, koja se prostire na površini od 150 m².  Prodavnica je namijenjena obavljanju svakodnevne kupovine i nudi bogatu ponudu svježih, kvalitetnih i povoljnih proizvoda potrebnih svakom domaćinstvu.

 „S ponosom mogu reći da smo tokom mjeseca juna ispunili svoj plan u pogledu širenja maloprodajne mreže i otvorili čak tri nove prodavnice, među kojima je i danas otvorena prodavnica u Kiseljaku, što je ujedno 167. Konzumov prodajni objekat u Bosni i Hercegovini. Prethodno su otvorene prodavnice u Mostaru i Sarajevu. Nastavljamo istim intenzitetom i dalje te nas u narednom periodu čeka otvorenje još nekoliko novih prodajnih objekata.  Vjerujem da će naši kupci u Kiseljaku biti zadovoljni ponudom, uslugom i ugodnim ambijentom za kupovinu u novootvorenom objektu i rado ga posjećivati.“ – izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Nova prodavnica će u svom asortimanu imati značajan udio domaćih proizvoda čime Konzum nastavlja intenzivno pružati podršku domaćoj proizvodnji u skladu sa svojim dugoročnim opredjeljenjem poslovanja i kampanjom „Kupujmo domaće jer domaće se voli jače“.

U povodu otvorenja prodavnice u Kiseljaku pripremljena je posebna akcijska ponuda, vrijedne nagrade na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO