Petak, 22 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaCEO Summit Sarajevo: Kriza kao prilika za opstanak na sve zahtjevnijem bh....

CEO Summit Sarajevo: Kriza kao prilika za opstanak na sve zahtjevnijem bh. i regionalnom tržištu

Samo jedan dan dijeli nas do prvog CEO Summit Sarajevo, koji će se održati sutra, 18. juna u hotelu Hills.

Što nam to donose promjene nastale u vrijeme krize, kako se prilagoditi i nastaviti redovno i uspješno poslovanje, što su prilike koje nikako kompanije u BiH i regionu ne smiju propustiti, te kakvi nas to tokovi i perspektive čekaju, samo su neke od tema o kojima će govoriti domaći i regionalni CEO lideri.

Cilj konferencije jeste ujedinjenje uspješnih lidera i kompanija, kako bi se pokrenula pozitivna kretanja i opstanak privrede u cijelosti.

CEO Summit namijenjen je privrednim liderima iz BiH i regiona, direktorima kompanija, TOP menadžmentu iz realnog i uslužnog sektora, poduzetnicima iz svih grana privrede, članovima Upravnih i Nadzornih odbora, predstavnicima državnih institucija i diplomatskom koru.

Konferenciji će fizički prisustvovati predstavnici više od 70 kompanija, tj. njihovi CEO i TOP management, 13 govornika, privrednih lidera vodećih kompanija u BiH, te predstavnici sponzora – više od 20 kompanija, koje su prepoznale trenutak i potrebu da se angažuju u cilju poboljšanja i opstanka na tržištu.

Ovo je ujedno i prilika da se domaći lideri ujedine i zajedničkim projektima pomognu opstanak, te otvore neke nove tokove i prilike za širenje biznisa.

Lideri današnjice i lideri novog doba poslužit će kao inspiracija i vodič kroz teme koje su u ovom momentu ključne za održivost kompanija i privrede u cijelosti, i odredit će put i održivost mnogim kompanijama u novom ”starom” početku.

Svi oni koji nisu u mogućnosti fizički prisustvovati konferenciji, imat će priliku istu pratiti putem online streaminga, za koju će im dan prije biti dostavljen link i pristupni podaci.

Više o programu i govornicima na: www.ceo-summit.ba

Samo oni koji na vrijeme prepoznaju prilike i rizike, te u skladu s tim poduzmu korake u pravom smjeru, mogu računati na opstanak na sve zahtjevnijem tržištu, kao i na dugoročni održivi rast koji postaje imperativ.

PRIJAVE su još uvijek otvorene za sve kompanije koje žele da budu na jednoj zajedničkoj platformi lidera iz svih sfera biznisa.

Prijavom kotizacije za kompanije, CEO omogućava pristup konferenciji i svom TOP timu, ali i svim uposlenicima, putem online streaminga, čime se želi postići dodatna motivacija u timovima i kompanijama za što bolji i efikasniji novi početak. CEO svake kompanije moći će fizički prisustvovati konferenciji.

Također, sve kompanije koje se prijave kao učesnici bit će komunicirane kao partner projekta, tj. dobit će istaknutu komunikaciju kroz logotip kompanije na zvaničnoj stranici CEO Summita i komunikaciji ka ciljnoj skupini konferencije.

PRIJAVE i više detalja o konferenciji na: www.ceo-summit.ba

Generalni pokrovitelj: BH Telecom, Zlatni sponzor: Qualys, Sponzor dobrodošlice: Viena osiguranje VIG, Partner projekta: Bisnode, Prijatelji projekta: NLB Banka, Raiffeisen Bank, Bingo, Geneco, Maza, Ledo, Zlatna Džezva (Sad pa sad), Alma Ras, Asbis, Violeta i Mojić d.o.o.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO