Srijeda, 17 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaPromoKonzum pokreće projekat PikaKartica cijena za dodatne uštede pri svakoj kupovini

Konzum pokreće projekat PikaKartica cijena za dodatne uštede pri svakoj kupovini

Projekat Pika Kartica cijena počinje 08.06. u svim Konzum prodavnicama i donosi značajne uštede pri kupovini korisnicima PikaKartice. Projekat obuhvata posebno odabrane grupe proizvoda koje će kupci uz provlačenje PikaKartice na kasi moći kupiti po sniženim cijenama i do 40%.


Nastojimo našim kupcima, osim redovnih akcijskih pogodnosti, omogućiti i druge načine da ostvare značajnu uštedu u svom kućnom budžetu i to na vrlo jednostavan način, a dovoljno je samo provući svoju PikaKartica prilikom kupovine u našim prodajnim objektima. Vjerujemo da će kupci prepoznati novu pogodnost uz koju štede odmah pri kupovini te da će biti zadovoljni odabirom proizvoda koje će moći kupovati po značajno nižim cijenama“ – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.


Odabrani proizvodi će biti sniženi mjesec dana te će svakog narednog mjeseca biti snižene cijene u okviru nove grupe proizvoda kako bi se osigurala raznovrsnost, a ujedno i veća mogućnost  da svako od kupaca pronađe za sebe odgovarajući proizvod po nižoj cijeni. Proizvodi iz ovog programa, bit će posebno obilježeni i istaknuti na policama, a izdvojena ponuda dodatno naglašena u svakom Konzumovom katalogu.


Sretan sam jer počinjemo novi projekat sa Konzumom koji će donijeti značajne benefite za više od 300.000 korisnika PikaKartice. U proteklom periodu sa Konzumom smo uspješno realizovali projekat C@T gdje su kupci ostvarivali uštede personalizirano na računu pri kupovini, a sada smo odlučili pokrenuti projekat sa mnogo većim izborom arikala što će vjerujemo olakšati kupovinu i obradovati naše korisnike, a ujedno Konzumove kupce“, naglasio je Dragan Radonja, direktor SuperKartice.


Svi koji nemaju PikaKarticu, pristupnicu za dobivanje kartice i učlanjenje u klub PikaKartica korisnika mogu popuniti u bilo kojoj Konzum prodavnici. Više informacija dostupno je i putem besplatnog info telefona 080 02 22 28.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO