Srijeda, 4 Oktobra, 2023
No menu items!
NaslovnicaPromoMnogo zajedničkog imamo, jer se dobro poznajemo

Mnogo zajedničkog imamo, jer se dobro poznajemo

Mercator BH već godinama razvija dobre odnose na našim kupcima sa ciljem povećanja kvaliteta usluga i svakodnevno ulažemo veliki trud i znanje da prepoznamo sve želje i potrebe naših kupaca. Njegujemo odnose sa lokalnim zajednicama i dajemo sjajnu i konkretnu podršku razvoju lokalnih i regionalnih proizvođača. Svjesni smo da je dobar odnos sa kupcima ali i našim dobavljačima, jedini ispravan put za dugoročan uspjeh u poslovanju.

Zajedničko znanje smo prvi put na našem tržištu ujedinili sa domaćim proizvođačima kroz kampanju „Moji brendovi, naše vrijednosti“ i dodatno promovisali značaj domaće proizvodnje i razvoj bosanskohercegovačke privrede. Na taj način smo svim  našim kupcima omogućili da na jednom mjestu pronađu sve omiljene domaće proizvode, one sa kojima smo odrastali i sazrijevali, gradili svoj identitet, uspomene i veze sa prošlošću i sa ljudima. Znamo da su upravo te emocije osnovna razlika lokalnih brendova u odnosu na globalne.

Posebnu pažnju posvećujemo odabranoj kvaliteti i širokoj ponudi proizvoda. Na našim odjelima delikatesa, mesa i mesnih prerađevina za naše kupce smo pažljivo odabrali najkvalitetnije i najsvježije proizvode po povoljnijim cijenama. Svakodnevno razvijamo i unapređujemo trgovačku marku Mercator, koju čine proizvodi renomiranih bosanskohercegovačkih ali i regionalnih proizvođača, sa strogo kontrolisanim kvalitetom i porijeklom robe.

Osim vrhunskog kvaliteta i pažljivo odabranih proizvoda, u Mercator prodavnicama osjetite sasvim poseban ugođaj kupovine kroz brojne promocije i  pogodnosti za naše kupce, kao i mogućnost uštede vašeg novca korištenjem PIKA kartica lojalnosti.

Stručnost, profesionalnost, nesebičnost i ljubaznost naših zaposlenika, ali i poslovnih partnera, smo pokazali i u vrijeme pandemije virusa Covid-19, kada smo uspjeli obezbjediti pune police, nesmetano funkcionisanje i opskrbu svih naših trgovina i rad u neobičnim okolnostima, pritom zadovoljavajući najveće standarde zaštite  i brige o zdravlju kupaca i zaposlenika.

Imamo mnogo toga zajedničkog sa našim kupcima, dobro se poznajemo i prepoznajemo želje i potrebe naših kupaca, te uz vašu pomoć širimo ponudu naših usluga i kreiramo nove proizvode. Svi zajedno činimo jednu veliku porodicu koja kroz međusobno razumijevanje i približavanje, unapređuje kvalitetu ponude na svim našim prodajnim mjestima i štiti interese svih korisnika naših usluga. Jer mi u Mercatoru naše kupce doživljavamo kao  partnere i saveznike, a upravo zadovoljni kupci su najbolji ambasadori naših proizvoda i našeg brenda.

I zato smo uvijek tu za vas.

Vaš Mercator

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO