Četvrtak, 13 Juna, 2024
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaPrvi CEO Summit Sarajevo - Summit privrednih lidera iz BiH i regiona

Prvi CEO Summit Sarajevo – Summit privrednih lidera iz BiH i regiona

Nakon uspješno realizovanog prvog CEO Summita u Beogradu, slijedi i prvi CEO Summit u Sarajevu, prilagođen online formatu, koji će da pruži jednako kvalitetan sadržaj i okupi najveće privredne lidere iz BiH i regiona.

Kakve nam to promjene dolaze, što će one zahtijevati od lidera, njihovih ključnih ljudi i timova, kako na nivou kompanija, tako i na nivou država, saznat ćemo 18. juna 2020. na CEO Summit-u.

Lideri današnjice i lideri novog doba govorit će o balansiranju i prilagođavanju procesa stvaranja novih, stabilnih i održivih kompanija danas i u budućnosti, te o strategijama i praksama koje im donose dodatnu vrijednost danas i sutra.

Kompanije i države, kako u svijetu, tako i u regionu u narednom periodu očekuju veliki izazovi? Da li su to ujedno i prilike za novi početak ili rast?

Samo oni koji na vrijeme prepoznaju prilike i rizike, te u skladu s tim poduzmu korake u pravom smjeru, mogu računati na opstanak na sve zahtjevnijem tržištu, kao i na dugoročni održivi rast koji postaje imperativ.

CEO Summit namijenjen je privrednim liderima iz BiH i regiona, direktorima kompanija, TOP menadžmentu iz realnog i uslužnog sektora, poduzetnicima iz svih grana privrede, članovima Upravnih i Nadzornih odbora, predstavnicima državnih institucija i diplomatskom koru.

Ovo je ujedno i jedinstvena online networking platforma za sve lidere koji žele da se umrežavaju sa drugim uspješnim liderima i osnaže svoje biznise, te uspostave novi način djelovanja i komunikacije.

Uskoro i više informacija o prijavama, CEO liderima koji će biti govornici na summitu, te detaljan program i termini za online B2B sastanke sa govornicima.

Organizator CEO Summita je marketinška agencija Altermedia d.o.o.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO