Srijeda, 4 Oktobra, 2023
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaPrvi Shell Transport Open Day u Bosni i Hercegovini

Prvi Shell Transport Open Day u Bosni i Hercegovini

Jučer održan je prvi Shell Transport Open Day u Bosni i Hercegovini pod pokroviteljstvom kompanije Orbico BiH. Događaj prožet cjelodnevnim programom za sve uzraste okupio je veliki broj Sarajlija koji su uživali u svakoj cjelini porodičnog dana iz snova.

Pažnju muškog dijela publike okupirala je izložba teško opterećenih, lakih privrednih i putničkih vozila. Mogućnost da testiraju izložene modele izazvala je posebno ushićenje.

Shell Kids kutak bio je rezerviran za mališane koji su vozili dječije automobile, crtali i bojili crteže, družili se s maskotama, igrali u silikonskom pijesku…

Dame su vrijeme provodile u Beauty kutku, gdje su se mogle profesionalno našminkati, te dobiti savjete od iskusnih vizažista.

Uz ukusne palačinke, i kafu, brojna iznenađenja, poklone, kolo sreće prisutni su doživjeli nezaboravan vikend.

– Cilj ovog događaja bio je da svi članovi porodice uživaju u onome što ih posebno ispunjava. Mnogo ljubavi i pažnje uloženo je u cjelokupnu organizaciju. Brinuli smo o svakom segmentu i osmislili različite programe koji su se, ako je suditi prema prvim reakcijama, dopali šarolikoj publici. Nadamo se da će ovaj događaj postati tradicionalan – kaže Ilhana Hodžić, marketing menadžerica Shell maziva u kompaniji Orbico BiH.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO