Ponedjeljak, 25 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaPrvi Balkan Health & Fitness Summit u Sarajevu

Prvi Balkan Health & Fitness Summit u Sarajevu

BTC Fitness klub iz Sarajeva, organizuje prvi Balkan Health & Fitness Summit koji će se održati u Sarajevu 27. i 28.10.2018. godine u Sport Clubu Vistafon.
Radi se o dvodnevnom edukaciono praktičnom događaju koji ima za cilj da kroz praktične treninge i predavanja stručnjaka predstavi naučno i praktično dokazane metode i informacije iz svijeta vježbanja, ishrane, zdravlja, antistres metoda, pravilnog kretanja i još mnogo toga.
Predavači na BHFS-u su planetarno popularni fitness stručnjak Steve Maxwell koji će držati svoju radionicu “Mobility Conditioning for Life” gdje će učesnici naučiti pravilno kretanje i održavanje zglobova zdravim, a sve uz razvoj kondicije. Pored Maxwella predavanje će održati i prof.dr. Jasna Bajraktarević koja će predstaviti novi metod koji se zove Neurofeedback trening, koji je usko vezan za stress i regulaciju istog.Na samitu će se predstaviti I stručnjaci iz Hrvatske i to regionalno poznati Tomislav Dolušić, Aleksandar Miketa i Goran Sajko. Na temu ishrane i kako je aplicirati u svakodnevnom životu da bi dobili trajne rezultate će govoriti sarajevski trener prof. Džemal Gekić.
“Ovaj samit je, nadam se, prvi u nizu događaja ove vrste koji imaju za cilj da podignu svijest I informisanost ljudi o stvarima vezanim za zdravlje, ishranu I trening iz provjerenih izvora I od dugogodišnjih stručnjaka, a isto tako I da podignemo vještine lokalnih fitness stručnjaka I njihov kvalitet rada sa ljudima na jedan viši nivo.” kazao je predavač Džemal Gekić.
Prijave za samit su već počele I promo cijena od 90 eura je za uplate od 01.09. do 10.10.2018., dok je nakon 10.10.2018. regularna cijena 100 eura. Za organizovane grupe postoje I posebni popusti.
Informacije o prijavama možete dobiti na slijedećem linku: www.bhfs.ba kao i na email: info@bhfs.ba

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO