Ponedjeljak, 25 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaLifestyleLjepota i modaSavremeni trendovi u Majesthetik studiju

Savremeni trendovi u Majesthetik studiju

Njega lica i tijela je važna za svaku ženu, a zahvaljujući novim trendovima nisu potrebne estetske operacije da bi ste imali svjež izgled vašeg lica. Novootvoreni salon ljepote ” Majesthetik ” koji se nalazi u srcu Baščaršije na adresi Patke broj 5, svojim klijentima pruža kvalitetnu uslugu koristeći najsavremenije preparate. Tretmani lica su preduslov za zdravu i lijepu kožu, te se preporučuju bez obzira na to da li imate problema sa kožom ili ne.
Salon ljepote „Majesthetik“, posjeduje najmorednije uređaje koji će pomoći vašoj koži da bude zdravija, ljepša i sjajnija, a ljubazno i stručno osoblje će se pobrinuti za potpuni ugođaj. Svaki tretman koji se odrađuje, radi se prema željama i potrebama svakog klijenta.

Usluge koje možete koristiti u ovom salonu su: solarij, masaža, pedikura, manikura, tretmani obrva, tretmani lica, maderoterapija i hidžama. Također, možete uraditi i besplatnu analizu kože.
Primjenom vrhunskih i svjetski poznatih preparata, pružamo odlične tretmane svim našim klijentima i klijenticama. Pratimo svjetske trendove, a naše stručne kozmetičarke se iz dana u dan usavršavaju, kako biste dobili samo najbolje. U potrazi za svjetlijom, ljepšom, mladolikom i zdravijom kožom, znanje o vašoj koži je neprocjenjiv alat. Što više znamo lakše i bolje ćemo znati propisati ispravan plan tretmana za vaše lice, kako biste postigli najbolje rezultate i spriječili daljnja oštećenja – kažu nam iz salona ljepote „Majesthetik“, koji klijentima pružaju jedinstvene konsultacije i besplatnu analizu kože.
Klijenti koji prvi put dođu u naš kozmetički salon vrlo često imaju pogrešnu percepciju o izgledu i stanju svog lica. Svoj umorni izgled povezuju s borama ne shvatajući da im je koža izgubila blistavost i svježinu. Bilo da želite napraviti tretman lica potpuno neinvazivan kao što je hemijski piling ili mikrodermoabrazija, profesionalna analiza kože lica može vam pomoći u planiranju tretmana i nama olakšati da vas pravilno savjetujemo o najboljem mogućem izboru tretmana i preparata za njegovanje kože – kažu.
Cilj analize je pravilno savjetovanje. Na osnovu rezultata pregleda kože, dobit ćete preporuku tretmana kojim biste se trebali podvrgnuti, kao i spisak preparata koje biste trebali koristiti prema vrsti vaše kože.
Tretmane kože i lica radimo s najkvalitetnijim proizvodima, a ponosni smo na to što koristimo proizvode Lipocosmetic. Neki od proizvoda su Hialuron krema koja je namijenjena za intenzivnu njegu i hidrataciju. Pomaže u očuvanju mekoće i elastičnosti kože. Sadrži visoku koncentraciju hialuronske kiseline, holesterola, ulja jojobe, liposoma, vitamina A,B,E te proteina – kažu stručnjaci iz „Majesthetika“.
HIALURON SERUM
Sadrži visoku koncentraciju hijaluronske kiseline, koja vezuje i zadržava vlagu. Na koži pravi elastični film, stimuliše zaštitni mehanizam kože i pomaže joj u očuvanju elastičnosti i tonusa. Smanjuje dubinu bora. Kada je riječ o liftin serumu, liposomska suspenzija sadrži koncentrate peptida, amino kiselina, vitamina A, B, E i pantenola. Lifting serum namijenjen je povremenoj njezi u cilju postizanja vidnih rezultata za kratko vrijeme.
Proizvode Lipocosmetics možete pronaći kako u salonu Majesthetik, tako i u svim bolje snabdjevenim apoketakama. Vaša ljepota je naša briga!
 

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO