Subota, 13 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaLifestyleOvog ljeta budi i ti dio najluđeg provoda na tramvajskim šinama: Uskoči...

Ovog ljeta budi i ti dio najluđeg provoda na tramvajskim šinama: Uskoči u Jägermeister Party Tram!

Jägermeister provod koji ne staje!
Slaveći dvadeseti rođendan u BiH, te uvijek orginalan, inspirativan i inovativan, Jägermeister tim ove godine spremio je nesvakidašnje iznenađenje – prvi party tramvaju Sarajevu. Fantastična zabava na šinama, koja neće stati niti jedan dan od 10. do 17. augusta, započela je nastupom regionalno poznatog hip-hop trojca Frenkija, Kontre i Indiga, a završava rasplesanim DJ setom Marka Milićevića poznatijeg kao Gramophonedzie, imena koje stoji iza mnogih plesnih hitova.
Pored mnogo dobre muzike, pozitivne energije, ledenih shotova idealnih za vrele augostovske noći, Jägermeister je ove godine obukao novo ruho, te svim prisutnima otkriti novi vizuelni identitet brenda. Zlatna boja, zeleni i narančasti tonovi označavat će ubuduće mjesta dobre zabave, pozitivne energije i mjesta mnogih nezaboravnih uspomena.
I večeras je nešto iza 19 sati sa tramvajske stanice Skenderija krenula je još jedna nesvakidašnja vožnja u Jägermeister Party tramvaju,  uz Ninu Selektora DJ-a koji živi na relaciji Holandija – Dobrinja, jednog od najtalentovanijih likova koji se druži s nama u tramvaju, ali bez revizora!
Ekipa Zdravog portala super se provodi u ovoj nezaboravnoj zabavi na šinama i donosimo vam dio atmosfere iz Jägermeister Party tramvaja.
Uskočite i vi u Jägermeister Party Tram i budite dio najluđeg provoda na tramvajskim šinama!
OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO