Četvrtak, 13 Juna, 2024
No menu items!
NaslovnicaLifestyleMahir Sinanović ponovo fantastičan u Zagrebu: Uspješan show sa kolegom iz Milana...

Mahir Sinanović ponovo fantastičan u Zagrebu: Uspješan show sa kolegom iz Milana Ginanijem Lucom Madarenom

Poznati bh. frizer Mahir Sinanović nakon Antalije nastavio je sa uspješnim projektima i seminarima. Kao predstavnik Bosne i Hercegovine učestvovao je na nedavno održanom Internacionalnom showu „Dikson & Milano“ u Zagrebu.
Sinanović je u saradnji sa kolegom iz Milana, Ginanijem Lucom Madarenom predstavio mušku kolekciju- dva muška šišanja, te pokazao zavidno umijeće u kreiranju muškog looka, za šta je pobrao simpatije kolega i gledatelja koji su pratili njegov rad na sceni. Njegov model za mušku liniju koju je radio za „Dikson“ i ovaj put je bio Pavle Nikolovski iz Makedonije, s kojim je sarađivao i na dva protekla šoua u Turskoj.
– Ginani Luca Madarena je radio žensku liniju, a dio našeg programa bila je i prezentacija novih boja. Šou je uspješno završen za ovu godinu u Zagrebu za područje Hrvatske. Postoje pregovori da se šou sa još većim imenima iz frizerskog svijeta održi naredne godine u Sarajevu, za frizere iz BiH i regije, uz učešće kolega iz Antalije i Milana, koji bi također pokazali svoje umijeće u ovom poslu- kaže Mahir Sinanović.

Kada je u pitanju ljeto, naš odlični frizer u ime kompanije „Dikson“ koju predstavlja predlaže i savjetuje prirodan izgled kose.
– Naš fokus za sezonu pred nama je na prirodnom looku i toplijim tonovima na kosi, koji zamjenjuju hladne tonove koji su bili aktuelni u prošlim sezonama. Također, jedan od trendova je i opuštena kovrdžava kosa- otkriva Sinanović.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO