Četvrtak, 21 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaLifestyleZdravi portal i Grand kafa nagrađuju lojalnost - Vidimo vam siguran dobitak!

Zdravi portal i Grand kafa nagrađuju lojalnost – Vidimo vam siguran dobitak!

Ostalo je još manje od mjesec dana do kraja velikog programa lojalnosti pod nazivom „Vidim ti siguran dobitak“ koji Grand kafa već peti put za redom organizuje na prostoru cijele teritorije BiH.
Do 23. juna imate šansu da sakupite dovoljan broj brodova sa promotivnih pakovanja Grand kafe Gold i izaberete željenu nagradu koja će vam biti isporučena na kućnu adresu.
Pravila su ovoga puta još jednostavnija i sve što je potrebno jeste da pronađete jedinstveni alfanumerički kod u unutrašnjosti promotivnog pakovanja Grand kafe Gold od 100, 200 i 500 grama i unesete ga na internet stranici www.grandkafa.ba. Kada sakupite dovoljan broj bodova, na web adresi www.grandkafa.ba, na kojoj ste otvorili korisnički nalog, odaberete željeni poklon koji će vam biti dostavljen na kućnu adresu.
Kao poklon možete osvojiti vrhunsko, emajlirano „Metalac“ posuđe koje na sebi ima isrtane iste one šare koje se nalaze na promotivnim pakovanjima Grand kafe Gold, a koje označavaju ono što nam je svima najvažnije: prijateljstvo, gostoprimstvo i ljubav.
Kesica od 100 grama kafe nosi 1 bod, 200 grama 2 boda, a 500 grama 5 bodova. Za sakupljenih 15 bodova dobijate predivnu Metalac džezvu, za 30 bodova šerpu s drškom, 40 bodova vam donosi tepsiju, a 50 bodova veliku šerpu s poklopcem.
I što je najvažnije, dobitak je siguran!
Na vama je samo da uživate u mirisu i ukusu svoje omiljene Grand kafe Gold, a Grand kafa će se pobrinuti da za to budete i nagrađeni.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO