Nedjelja, 14 Aprila, 2024
No menu items!
NaslovnicaLifestyle5 najpoželjnijih prinčeva svijeta koji još uvijek traže svoju Meghan Markle

5 najpoželjnijih prinčeva svijeta koji još uvijek traže svoju Meghan Markle

Princ Harry se  možda oženio, ali dame ne gubite nadu, još uvijek ima slobodnih prinčeva. Evo koji su najpoželjniji:

Hamdan bin Mohammed Al Moktoum 

Hamdan-bin-Mohammed-Al-MaktoumKrunski princ Dubaija ljubitelj je adrenalinskih aktivnosti kao što su skakanje padobranom, ronjenje, utrkivanje brzim sportskim automobilima ili pak jahanje deva. S druge strane, ima vrlo romantičnu dušu, a pod pseudonimom Fazza objavljuje poeziju.
35-godišnji princ sin je šeika Mohammeda bin Rashida Al Maktouma, a školovao se na prestižnim školama širom svijeta, uključujući i Ujedinjeno Kraljevstvo. Vodi uzbudljiv globtroterski život, koji redovito bilježi na svojem profilu na Instagramu, a koji prati više od šest miliona obožavatelja.

Princ Philippos Grčke i Danske 

philippos1Philippos je najmlađi sin posljednjeg grčkog kralja Konstanina II. S ozbirom na to da je Grčka ukinula monarhiju 1974. godine, njegova titula dolazi bez posebnih povlastica. Unatoč tome, mnogi ga smatraju jednim od najpoželjnijih prinčeva.
Obrazovao se na prestižnom sveučilištu Georgetown u Washingtonu, a danas obavlja posao investicijskog menadžera u New Yorku. Uz to, ima 32 godine i mnogi vjeruju kako mu je sada pravo vrijeme da se skrasi.

Princ Sebastien Henri Marie Guillaume 

LUX-Sebastien-CourGrandDucaleLuksemburški princ najmlađi je od petero djece Henrija, velikog vojvode od Luksemburga i Marije Terese. 
Školovao se širom svijeta, a završio je i prestižnu Kraljevsku vojnu akademiju Sandhurst. Prinčevi hobiji uključuju penjanje, skijanje, plivanje i igranje ragbija.

Krunski princ Hussein bin Abdullah Jordana 

Crown Prince Al Hussein Bin Abdullah II visiting the UNJordanski princ najstariji je sin kralja Abudulaha II i kraljice Ranije. Iako su mu tek 23 godine, često se svrstava na ljestvice najpoželjnijih svjetskih prinčeva. Završio je Kraljevsku vojnu akademiju Sandhurst, kao i Georgetown University, te je poručnik u jordanskoj vojsci. Iskusni je diplomat koji je pred Vijećem sigurnosti Ujedinjenih naroda pričao o metodama sprječavanja mladih ljudi da se pridružuju ekstremističkim skupinama. U slobodno vrijeme svira gitaru, igra nogomet i obožava voziti motor. Svoje poslovne i privatne avanture rado objavljuje na svojem profilu na Instagramu, koji prati više od milion obožavatelja širom  svijeta.

Princ Wenzeslaus od Lihtenštajna 

Prince Wenzeslaus-Liechtenstein-Prince-World-Richest-bachelorsLihtenštajnski princ tiha je patnja mnogih dama na kraljevskim dvorovima širom svijeta. Iako se nalazi u četrdesetim godinama života, još uvijek nije spreman skrasiti se.
Nekoć je hodao s bivšom Viktorijinom anđelicom Adrijanom Limom, pa ne čudi da se redovito nalazi na stranicama tabloida s nadimkom Vince the Prince.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO