Srijeda, 17 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaPromoPočinje velika nagradna igra Grand kafe: Prijateljstvo, gostoprimstvo i ljubav donose siguran...

Počinje velika nagradna igra Grand kafe: Prijateljstvo, gostoprimstvo i ljubav donose siguran dobitak

Vrijeme provedeno sa najbližima dragocjeno nam je jer je ispunjeno osjećanjima na kojima počivaju prave vrijednosti. Prijateljstvo, gostoprimstvo i ljubav, vrijednosti oslikane na novim pakovanjima Grand kafe Gold, stvaraju pravu i iskrenu bliskost sa onima bez kojih ne možemo da zamislimo svaki dan.
U želji da svojim potrošačima ovakve trenutke učini još ljepšim i nagradi njihovo povjerenje, Grand kafa Gold kao najveći proizvođač kafe u regionu, je i ove godine na zahtjev vjernih potrošača i velikog interesovanja, već četvrtu godinu zaredom, pokrenula veliku nacionalnu nagradnu igru u BiH „Vidim ti siguran dobitak“ u kojoj poklanja vrijedno Metalac posuđe. U nagradnoj igri koja je po svojim karakteristikama pravi program lojalnosti učestvuju samo promotivna pakovanja Grand kafe Gold koja na sebi imaju šare koje simbolišu prijateljstvo, gostoprimstvo i ljubav, upravo one motive koje smo prenijeli i na limitirano posuđe.
Potrošači na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine će od 25.04. do  23.06. imati priliku da na internet stranici www.grandkafa.ba unose kodove iz promotivnih pakovanja Grand kafe Gold, a svi koji sakupe dovoljan broj bodova, mogu ih zamijeniti za željenu nagradu.
Uživajte u vašem omiljenom, dobro poznatom mirisu i ukusu Grand kafe Gold koja vas i ove godine nagrađuje za povjerenje.

Mehanizam:
Svako promotivno pakovanje Grand kafe Gold ima odštampan jedinstveni alfanumerički kod u unutrašnjosti pakovanja (100g – 1 bod, 200g – 2 boda, 500g – 5 bodova). Kodove sa pakovanja, potrebno je unijeti na internet stranici www.grandkafa.ba (sa računara ili mobilnog telefona) ili putem SMS-a, slanjem poruke GRAND (razmak) kod, na broj 091 210 726 (Cijena SMS poruke za sve operatere je 0,23 KM. PDV uključen). Kada učesnik sakupi dovoljan broj bodova, potrebno je da na web adresi www.grandkafa.ba, na kojem je otvorio svoj korisnički nalog, odabere željenu nagradu koja će mu biti dostavljena nagrada na kućnu adresu. Za sakupljenih 15 bodova na poklon dobijate džezvu, za 30 šerpu sa drškom, za 40 tepsiju, dok vam za 50 sakupljenih bodova Grand kafa Gold poklanja veliku Metalac šerpu sa poklopcem u jedinstvenom dizajnu.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO