Utorak, 21 Maja, 2024
No menu items!
NaslovnicaUncategorizedOve horoskopske znakove je najteže voljeti!

Ove horoskopske znakove je najteže voljeti!

Dok neki vrlo lako vole i bivaju voljeni, drugima je taj proces puno komplikovaniji pa ljubav i pronalaženje srodne duše za njih predstavlja pravi teret.
Upravo zbog toga u nastavku donosimo spisak “teških” znakova kada je riječ o ljubavi:

Škorpija

škorpijaNevjerojatan intenzitet i strast može zastrašiti Škorpiju, što često otjera one koji bi inače bili zainteresirani za njih. Škorpije se smatraju tajanstvenim i teško čitljivima, zato s njima treba biti oprezan i igrati na kartu njihovog srca. S vremenom će se početi otvarati drugima ako im dokažu da su toga vrijedni, ali taj proces može biti težak i iscrpljujući. Zbog toga Škorpije često ulaze u kratke veze koje se temelje samo na fizičkom kontaktu i vrlo brzo se prebace na sljedeću osobu.

Vodolija

vodolijaČudna i jedinstvena, Vodolija je ponosna na svoj život i ide koliko god daleko treba da bi ga zaštitila. Ako osjete da ih netko pokušava promijeniti ili ometati njihov raspored, isključit će ih iz života i neće im više dopustiti da se vrate. Ako volite Vodoliju, dobro pripremite živce jer s njima morate biti ekstremno strpljivi. Oni traže mnogo predanosti i usredotočenosti kako biste im dokazali da se možete uklopiti u njihov život. Isto tako, žele nekoga tko će uzeti vremena za izgradnju povjerenja, udobnost i dokazati im da ih voli zbog toga što jesu – prihvaćajući njihove mane, neodlučnosti i razlike.

Ovan

ovanZa Ovna je karakteristično da ima ogromnu energiju i uvijek je u pokretu pa odbija usporiti za bilo koga ili bilo šta. Kad stupaju u odnos, Ovnovi traže nekoga ko će zadovoljiti svaku njihovu potrebu, odnosno biti njihov partner u kriminalu, radni kolega i psihoterapeut. Oni znaju šta žele i odbijaju prihvatiti išta manje, pa ako ih neko iznevjeri, oni jednostavno nastavljaju dalje. Ta visoka očekivanja teška su za svakoga ko će živjeti s njima i stavljaju ogroman pritisak na svog partnera. Zato Ovnovi trebaju nekoga ko je dovoljno jak i samosvjestan da stoji uspravno kad ga opterećuje sav taj teret.

Djevica

djevicaPostoje dva glavna razloga zbog kojih se Djevice toliko bore s ljubavlju. Prvi je taj što su oni visoko nezavisni i samodostatni pojedinci da se odbijaju oslanjati na bilo koga u bilo kojem trenutku. Oni se ponose sposobnošću da se sami suočavaju sa surovim svijetom, upravljajući svim životom s lakoćom i nevjerojatno im je teško prilagoditi svoj život drugima. Drugi je taj da Djevice jako sporo stvaraju povjerenje, što dodatno komplicira stvari. U svakom trenutku drže oči širom otvorenim kako bi mogli pažljivo zaštitili svoje srce. Ako možete, potrudite se zaslužiti njihovu ljubav, povjerenje i privrženost, ali budite svjesni da će to potrajati.

Jarac

jaracUsredočen na detalje, Jarac živi život daleko od svojih emocija. Nevjerovatno je teško otkriti njihovu “emocionalnu stranu”. Umjesto da osjećaju strast i romantiku odnosa, oni vrijeme provode analizirajući prednosti i mane potencijalnog partnera. Na kraju je taj pristup sličniji poslovnom angažmanu, nego bajkovitoj ljubavi. Jarac treba nekoga ko će mu pomoći da ignorira mozak i počne slušati svoje srce, otkrivajući emocije koje se nalaze duboko u njemu.

Strijelac

strijelacAvanturistički duh i spremnost za akciju obilježavaju život Strijelca pa on provodi vrijeme tražeći svu raspoloživu energiju. Strijelci odbijaju biti vezani i bez problema skaču iz iskustva u iskustvo uvijek tražeći nešto novo i uzbudljivo. Takav način razmišljanja loš je za ljubavne odnose jer oni odmah raskidaju veze sa svima koji ih pokušavaju smiriti. Ako niste spremni trčati sa Strijelcem, ostat ćete u prašini. Osim toga, Strijelcima sve lako dosadi, pa ako se veza smiri ili udari u zid, što je neizbježno u nekom trenutku, oni će početi tražiti dalje.

Lav

lavBudući da je toliko samouvjeren i moćan, nema znaka koji više privlači pozornost drugih od Lava. Često se vidi na pozicijama moći i stoji visoko u središtu pozornosti, znajući da vrijedi i ne boji se to podijeliti sa svijetom. Međutim, ispod te podebljane vanjštine nalazi se ranjiva osoba koja stalno traži pažnju. Lavovi trebaju nekoga ko će hraniti njihov ego, dok i dalje zadržavaju sliku jake osobe u javnosti. Oni su već pronašli svoju prvu ljubav, a to su oni sami, pa svi koji ulaze u vezu s Lavom moraju biti spremni prihvatiti da će biti na drugom mjestu.
 

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO