Četvrtak, 21 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaPozitivne pričeIz Adelinih ideja i kreativnosti nastao je Kreativni mix

Iz Adelinih ideja i kreativnosti nastao je Kreativni mix

Koliko je kreativnost i dobra ideja bitna za uspjeh u onome što radite, dokaz je priča mlade Adele Spahović Mirvić tvorca i pokretača Kreativnog mixa iz Goražda. Ova mlada Goraždanka, majka dvije djevojčice, iz želje da iskoristi svoje slobodno vrijeme razvila je jako kreativan posao u izradi neobičnih slatkiša i dekoracija za djecu. U želji da saznamo kako su nastale izvanredne ideje, te kako je svoju kreativnost sprovela u djelo, razgovarali smo sa Adelom.
“Kreativni mix je nastao iz mnoštva mojih ideja da iskažem svoju kreativnost i popunim slobodno vrijeme, koliko ga majka dvoje male djece može imati. Prvo sam počela raditi torte od kartona koje se sastoje od zasebnih parčadi punjene slatkišima. Te torte su idealne za rođendanske proslave u vrtiću ,školi, igraoni pa čak i u kući. Kolika će biti torta i koji motiv će imati zavisi od želje kupca. Slatkiši koji se nalaze unutra su prikladni za djecu (karamele, bananice, čokoladice, lizalo i sl.) Druga ideja u mom kreativnom mixu su kutijice za slatkiše. Također su idealno rješenje za poklon. Mogu da se rade u svim bojama… Treća ideja su korneti punjeni slatkišima. Moja četvrta ideja su kolačići koje najviše volim da pravim.” kazala je za Zdravi portal Adela Spahović Mirvić.

Osim navedenog Adela radi i dekoracije za dječije rođendane (slatki sto). Narudžbe idu preko fb stranice  Kreativni mix (privatne poruke) ili na broj mobitela 061 360 936. Na području Goražda je besplatna kućna dostava, a za ostale gradove brza pošta (ptt su 7KM).

Za više detalja posjetite facebook stranicu https://www.facebook.com/adela.Gorazde/?ref=br_rs.
OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO