Nedjelja, 14 Aprila, 2024
No menu items!
NaslovnicaPromoMinistarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo i UniCredit Bank omogućili plaćanje parkinga bankovnim karticama

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo i UniCredit Bank omogućili plaćanje parkinga bankovnim karticama

Potraga za parking mjestom dodatno se oteža kada shvatite da nemate par kovanica za plaćanje  parking karte. Kako više ne biste svoje dragocjeno vrijeme trošili na traženje sitnog novca i kovanica za plaćanje parkinga, Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo u saradnji sa UniCredit Bank, predstavilo je novu mogućnost za plaćanje parking karte.

Novi parkomati sa mogućnošću beskontaktnog kartičnog plaćanja.
Novo postavljeni parking automati daju mogućnost plaćanja korištenjem platnih kartica. Na parkomatima je omogućeno i beskontaktno plaćanje  na 15 lokacija. Ovo su prvi samouslužni automati ovog tipa u Bosni i Hercegovini, te omogućavaju prihvat kartica korisnicima Mastercard, Maestro i VISA kartica. Automati se nalaze u centru i staroj jezgri Sarajeva na lokacijama: Hotel Europa, most Skenderija, Vijećnica, u ulici Branilaca Sarajeva na dva automata, u ulici Mis Irbina na tri automata, u ulici Musala također dva automata, u ulici Isa-Bega Isakovića, tri automata u ulici Obala Kulina bana, te u ulici Reisa Dž. Čauševića. Da podsjetimo, beskontaktna plaćanja su moguća do iznosa od 30,00 KM, te nije potreban unos sigurnosnog PIN-a. Za plaćanje parkinga je dovoljno prisloniti platnu karticu koja omogućava beskontatno plaćanje, te samo u par koraka završiti kupovinu parking karte.

O UniCredit Bank
S ukupnom aktivom od 4,8 milijarde KM i kapitalom od 760,2 miliona KM, Banka upravlja mrežom od 77  poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu BiH. (podaci sa 30.06.2017.)
O UniCredit Grupi
UniCredit je snažna paneuropska grupa sa jednostavnim modelom komercijalnog bankarstva i potpuno integriranim Korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj širokoj franšizi od 25 miliona klijenata nudi jedinstveno poslovanje putem prodajne mreže u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Europi.
UniCredit nudi lokalnu stručnost, kao i međunarodni doseg i prati i podupire svoje klijente širom svijeta, pružajući klijentima pristup vodećim bankama na svojih 14 tržišta kao i u drugih 18 svjetskih država.  UniCredit europska mreža banaka posluje u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Turskoj.

 

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO