Ponedjeljak, 25 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaGradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka: Ladies In je projekat koji se mora...

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka: Ladies In je projekat koji se mora podržati!

U opuštenom i neformalnom druženju, članice Ladies In zajednice upoznale prvog čovjeka Grada Sarajeva sa svojim radom i planovima.
Ne smijemo zaboraviti ulogu žene u bh. društvu, a vi nas podsjećate na to putem kvalitetnog projekta koji radite“, kazao je gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka na druženju sa članicama Ladies In zajednice, koje je upriličeno u sarajevskom Domu Armije, te im čestitao na inovativnom i uspješnom projektu.
U opuštenom i neformalnom druženju, koji je organizovala televizija Hayat, članice Ladies In su upoznale prvog čovjeka Grada Sarajeva sa svojim radom i planovima, te veoma važnom misijom uspješnih poslovnih žena, u promoviranju istinskih životnih vrijednosti poput kulture i poduzetništva.
Ova naša uspješna priča traje već tri godine i danas Ladies in zajednica broji oko 20.000 uspješnih žena što nas čini izuzetno ponosnim. Znamo da je žena stub svake porodice, a porodica je, opet, okosnica društva, tako da su značaj  i uloga žene  neupitno veliki. Vjerujem da činimo pravu stvar i ističemo ulogu i vrijednost žene u bh. društvu, ali isto tako doprinosimo i promociji kulture“, kazala je Samira Muratović, direktorica marketing agencije Altermedia i idejni tvorac Ladies In projekta.
Svi smo mi svjesni koliko važnu ulogu žene imaju društvu i koliko nam znače naše majke, sestre, kćerke, supruge… U tom pogledu, mogu reći da sam bogat čovjek, jer imam majku, tri sestre, suprugu i kćerku, još kada tome dodam i sve moje sjajne kolegice s kojima radim, onda zaista mogu reći da sam sretan čovjek. Bio bih nekorektan ako bih rekao da uspjeh koji sam ostvario u poslovnom smislu, pa i funkciju gradonačelnika, ne dugujem i ženama. Počev od moje majke, koja me je odgajala i usmjeravala na pravi put, te supruge koja me podržava u svakom smislu, do kolegica koje veoma odgovorno i savjesno obavljaju svoj posao u Gradskoj upravi“, kazao je gradonačelnik Skaka, dodajući da se projekat Ladies In mora podržati, kako od gradske, tako i od državne vlasti.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO