Nedjelja, 14 Aprila, 2024
No menu items!
NaslovnicaLifestyleLjepota i modaProljetne štikle o kojima već sada maštamo

Proljetne štikle o kojima već sada maštamo

Minusi koji su okovali regiju našu vrelu maštu ne mogu ugasiti. Sasvim slučajno pronašli smo sandale hrvatskog branda Mara D – o kojim ćete i vi zasigurno maštati sve do proljeća.
Torbe i cipele. Pastelne boje ali i jarke žute nijanse, narandžaste, tirkiznem, zelene… Mara D će vas ostaviti bez daha.  Svaka cipela Mara D nosi neko ime, a ime ljepotica koje su nama privukle pažnju nose ime – May.
Nazvane po mjesecu maju kada je priroda u punom cvatu. Izrađene su od brušene kože s potpeticom od 10 centimetara, a atraktivnost im daju i asimetrične pruge te patentni zatvarač na peti. Dostupne su od broja 36 do broja 42 po cijeni od 2490 kuna (375 eura), a proizvođač obećava i iznimnu udobnost.
Inače, iza imena Mara D stoji dizajnerica Marijeta Duvnjak, a cipele se izrađuju u Italiji od najkvalitetnijih talijanskih materijala. Jedan od najprodavanijih modela cipela jest Mara koji se u novoj kolekciji Phia pojavljuje u dvije nove kombinacije boja: žuto-tirkiznoj te tamnoplavoj i svjetloplavoj.
Model koji je srušio sve predrasude na koje je dizajnerica naišla kod proizvodnje jest model Zoka. Te cipele su svojom kombinacijom zebra-uzorka i ružičasto-tirkiznih detalja osvojile žene bez obzira na njihov modni stil i uz model Mara najprodavanije su još od 2015. godine.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO