Srijeda, 17 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaBiznisPreduzeće Danial S Tešanj osnovano je 2004. godine!

Preduzeće Danial S Tešanj osnovano je 2004. godine!

Preduzeće Danial S Tešanj osnovano je 2004. godine. Najprije je to bila preduzeće-radionica za izradu modne konfekcije i galanterije. Danas je Danial S prepoznatljivi bosanskohercegovački brend kvalitetno dizajnirane i proizvedene bh. modne konfekcije, galanterije, raznih modnih dodataka za koju rade kooperanti u BiH. Proizvodi su rađeni od kože, ali i od tekstila i krzna, kao i raznih kombinacija.   Prepoznatljivi su i po  sloganu “DanialS-a -Vaša nova koža”.
Mirza Jabandžić je jedanaestu godinu zaposlena u ovom preduzeću i ona nas je upoznala sa počecima, o tome šta je potrebno da se postane prepoznatljiv brend, ali i o svim izazovima i preprekama koje su uspješno savladane.
“Volim svoj posao i radni dan mi prolazi u susretima sa našim kupcima i partnerima. Smatram da je naša ključna prednost u tome što smo pristupačni cijenama i prilagodljivi našim cijenjenim kupcima. Uspješno plasiramo naše proizvode na domaćem tržištu, ali na tržištu zemalja u regionu. Uvjerena sam da samo kvalitet može opstati, i naša su nastojanja da budemo prepoznati i po kvalitetu, ali i po dizajnu. Posebno volim kada radimo sa firmama kojima treba prepoznatljiva i jedinstvena službena odjeća i obuća ili neki drugi dodatci, poput opremanja restorana i hotela (radimo presvlačenje stolica, sećija i slično). Sarađivali smo sa mnogim bh dizajnerima, ali i top modelima u Bosni i Hercegovini. Iza nas je stotine revija i prezentacija i desetine sajmova.
OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO