Utorak, 3 Oktobra, 2023
No menu items!
NaslovnicaIntervjuiNezavisna liderica Oriflame kompanije Inela Buha Kadrić : Svijet ljepote

Nezavisna liderica Oriflame kompanije Inela Buha Kadrić : Svijet ljepote

Priča Inele Buha Kadrić, nezavisne liderice Oriflame kompanije dokaz je da se snovi ostvaruju ako dovoljno vjerujete u njih i radite ono što volite.

Ovo je njena priča o uspjehu…
U Oriflame svijet ljepote ušla sam 2004. godine kao studentica prve godine samo sa namjerom da sebi kupujem kozmetiku po članskim povoljnijim cijenama. Na jednom mirisu ušteda obično bude oko 6 KM što je meni značilo, s obzirom da se za taj novac radi i po pola smjene negdje u trgovini. U Oriflame-u mi se dopalo što kupujući kozmetiku ostvarujem i mnoštvo poklona, što me dodatno držalo u ovoj kompaniji. Tada sebe nisam vidjela kao nekoga ko se više posvetio, jer moji ciljevi su bili završiti Ekonomski fakultet i raditi kao računovođa. 2010. godine dala sam sebi šansu da uz svoj posao referenta u finansijama počnem graditi karijeru i u Oriflame kompaniji.
 

Danas, Oriflame mi je omogućio dovoljno prihoda da sam 2016. i napustila svoj posao. Kao majka dvije djevojčice, mnogo mi je ljepše u poslu sa kozmetikom koji mi ne oduzima mnogo vremena van kuće, a opet daje sasvim pristojne prihode. U februaru mjesecu kompanija je dala i sjajan program za sve koji se priključe, a to je Giordanijeva parfemska voda, te dvije prekrasne torbe za one koji kroz prva tri mjeseca plasiraju traženi nivo narudžbe. Moj posao je da nove saradnike uputim i pomognem im da ostvare svoje ciljeve, bilo da je kupovina sebi povoljnije ili zarada, manja ili veća. Na raspolaganju sam svima koji žele da pokušaju.
Moja poruka je da ne razmišljate na način šta ako ne mogu ja to, ja Vam kažem: „Šta ako možete i ostvarite uspjeh?“
Pošto je mjesec darivanja i ljubavi, a bliži se i Dan žena ovom prilikom bih i nagradila 10 dama vaučerom za analizu kože lica sa našim profesionalnim API aparatom.

Za sve savjete Inelu možete kontaktirati putem fb stranice Inela BK lifestyle i na broj: 061 843 325.
 
 

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO